Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Topinky pro vegetariány

Hodnocení receptu je 4,5 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Kroupovka Kroupovka

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 464 kJ /
828 kcal
Bílkoviny28,20 g
Tuky63,63 g
Vláknina17,26 g
Cholesterol 135 mg
Sodík 3,02 g
Sůl7,50 g
Sacharidy32,55 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Chléb nakrájíme a osmahneme po obou stranách. Krok 2: Poté osolíme a dostatečně očesnekujeme . Krok 3: Na oleji orestujeme nakrájenou cibuli a pórek na kolečka, přidáme na přiměřené kousky rozkrájené cukety a lilek, které neloupáme a krátce na oleji orestujeme, malinko podlijeme vodou a dusíme asi 10 minut doměkka. Krok 4: Okořeníme podle chuti pepřem, oregánem, přidáme pár kapek magi a sojové omáčky. Krok 5: Osolíme jen málo, neboť sojová omáčka je slaná a topinky se budou podávat se slaným balkánem. Krok 6: Těsně před dokončením vmícháme dostatečné množství najemno nasekaného česneku. Krok 7: Dušenou zeleninovou směs odstavíme z plotny a nandáme na připravené topinky. Krok 8: Takto upravené topinky posypeme nastrouhaným balkánským sýrem a podáváme.

Zveřejněno 8. 6. 2010

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Topinky pro vegetariány

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5Rlv

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Topinky pro vegetariány

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5Rlv

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (9)

creativeN 7. 10. 2011 16:51
Vegetariáni jsou retardi

Betyno, doufam, ze to byl vtip :-))

;-) tak tam dej worchester, ten se dělá ze švestek a vína...

Ach joo, no a mi kdysi někdo říkal, že se magi dělá z koňských kopyt!:-D:-)):-)). Ale kdysi, když byly děti malé, mi dětská lékařka říkala, že masox je výtažek ze zeleniny. Tak kde je pravda? Je mi to celkem fuk, já nejsem vegetarián, díky Bohu;-)

Suzanno, pokud jsem dobre informovana, tekute polevkove koreni maggi se vyrabi nejen z rostlin, ale take z kosti a proto neni vhodne pro vegetariany. Vegetarian neji nejen maso a mastne vyrobky, ale jakekoliv vyrobky, ktere jsou ziskany smrti zvirete.

Lucasinko, můžu se zeptat, proč není maggi vhodné pro vegerariány? Copak maggi se vyrábí z masa:-O To je snad blbost, ne? V okolí žádného vegetariána nemám a vždycky jsem si myslela, že nejedí jen maso a masné výrobky...

Nechci byt rypava, ale maggi pro vegetariany? :-// Bbud to nazvat "Bezmase topinky" a pouzit maggi, nebo je vydavat za vegetarianske, ale v zadnem pripade nedavat maggi, ktere rozhodne pro vegetariany vhodne neni ani nahodou:-!. Pokud by se vynechalo, muze byt recept dobry a urcite za vyzkouseni stoji....

Mňááám:-p:yes:

:yes::-p

Tématické fráze:
lilek na topinky, co se vyrábí z kopyt, vegetarianská směs na topinky, lilek na topinku, vegetarianske topinky, z čeho se vyrábí magi, bezmasá směs na topinky, maggi z konskych kopyt, jídlo pro vegetariány, topinky se zeleninovou směsí, vegetariánské recepty, vegetarianská směs na topinky recept, maggi kopyta, maggi z kopyt, směs na topinky z lilku, magi kopyta, vegetariánské boloňské špagety, jak se vyrábí magi, vegetarianska smes na topince, vegetariánská směs na topiku

Suroviny:
olej, cibule, pórek, cuketa, lilek, česnek, sůl, pepř, omáčka sojová, maggi, sýr balkánský, chléb, olej

Přidat fotografie receptu