Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 494 kJ / 835 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 176,71 g |
Tuky | 7,84 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 375 mg |
Sodík | 424 mg |
Sůl | 1,05 g |
Sacharidy | 12,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 7. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krůtí plátky Mexicana
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gnED
Moje poznámka
Krůtí plátky Mexicana
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gnED
Nejnovější recepty
Plněná kuřecí prsa na pórku
Přidáno před 9 hodinami
Rybí závitek z makrely
Přidáno před 9 hodinami
Salát s řapíkatým celerem a pomerančem
Přidáno před 9 hodinami
Cuketové knedlíky a cuketové zelí
Přidáno před 10 hodinami
Koláčky s tvarohem a kiwi
Přidáno před 10 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a žampiony
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová plec pečená pomalu společně s bramborami a mrkví
Suumaa před 8 hodinami
Jahodové řezy se smetanou a želatinou
Martina5672 před 8 hodinami
Dort z palačinek
Martina5672 před 8 hodinami
Řezy raffaelo
Martina5672 před 8 hodinami
Tažený štrúdl
Lenuus před 8 hodinami
Jablkový perník
collins před 10 hodinami
Přírodní kotlet s žampiony
DavidVolvo před 12 hodinami
Vepřový pörkölt s nokedli
caprioli před 13 hodinami
Zeleninová polévka s fazolemi a špenátem
Kajkajak před 15 hodinami
Barevné hranolky, pečené se žampiony
karfil@post.cz před 15 hodinami
Tématické fráze:
jak naložit krůtí maso,
kruti platky,
naložení krůtího masa,
kruti platky recepty,
krůtí plátek,
naložené krůtí plátky,
grilujeme krůtí maso,
krutí platek na štavé,
grilované krůtí plátky,
krůtí plátky naložené,
recept na krůtí plátky,
naložit krútí maso,
koření mexicana,
knorr marináda mexicana,
krůtí plátky recept,
naložení krůtích prsou,
jak naložit krůtí maso recepty,
jak naložit krůtí maso?,
recepty krůtí plátky,
naložení krutího masa
Suroviny:
prsa krůtí,
marináda knorr mexicana,
cibule,
olej,
voda
Komentáře (8)