Vepřové řízky barbecue se zeleným pepřem

Bibinka Kuchařka: Bibinka

Doba přípravy: kolem hodiny 4-6 porcí Vepřové maso 1 názor

Suroviny

4-6 vepřových řízků z kýty
2 větší cibule
1 velké rajče
1 červená paprika
1/2 střední salátové okurky
malá konzerva žampionů
6 kuliček zeleného pepře
barbecue koření na posyp každého řízku
1 lžíce solamylu
150 ml smetany ke šlehání
olivový olej
sůl
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Nakrájené řízky naklepeme, z jedné strany osolíme, z druhé strany posypeme kořením barbecue a necháme chvilku odpočinout.

  2. Zatím si nakrájíme cibule, jednu dáme do hrnce na olej, orestujeme jí a přidáme připravené řízky, které z obou stran osmažíme. K nim dáme pepř a druhou nakrájenou cibuli, zalijeme vodou a dusíme.

  3. Nakrájíme si rajče na měsíčky, papriku s okurkou na proužky a přidáme k dušeným řízkům ještě se žampiony, můžeme přidat vodu a dosolíme, dusíme dál.

  4. Na ůplný konec si solamyl rozmícháme ve smetaně a zahustíme si tím omáčku, promícháme a máme hotovo.

Poznámka

Když nás chytne chuť na dobré menu a omáčku, dělám tuto mojí-moc nám chutná!Také vám ji doporučuji k vyzkoušení!

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Ohodnoťte recept: Vepřové řízky barbecue se zeleným pepřem

Tématické fráze: vepřové řízky vepřové maso na pepři vepřové na pepři barbecue vepřové na pepři omáčka medailonky z kýty se zeleným pepřem vepřový řízek barbecue řízek barbecue vepřové řízky recept omáčka se zeleným pepřem veprovy rizek na pepri recepty z veprovych rizku marinovana kyta vepřová kýta omáčka barbecue rizek vepřová omáčka na pepři vepřové medailonky s barbecue omáčkou vepřové maso s barbecue omáčkou kachní prsa jako minutka se zeleným pepřem vepřové řízky na smetaně

Zapomněl/a jsem heslo