Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 812 kJ / 1 150 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 39,84 g |
Tuky | 70,46 g |
Vláknina | 6,45 g |
Cholesterol | 818 mg |
Sodík | 1,23 g |
Sůl | 2,89 g |
Sacharidy | 85,95 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jednoduchá játrová "roláda" v parním hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LvQ4
Moje poznámka
Jednoduchá játrová "roláda" v parním hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LvQ4
Nejnovější recepty
Cuketová marmeláda
Přidáno před 5 hodinami
Selská polévka s kroupami
Přidáno před 7 hodinami
Švestkový koláč s marcipánem
Přidáno před 13 hodinami
Mřížkový povidlový koláč
Přidáno 25. 8. 2025 20:30:29
Polévka s ratatouille
Přidáno 25. 8. 2025 20:00:37
Maso na špejli
Přidáno 25. 8. 2025 19:57:24
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí plátky v kořeněné omáčce
Koubicka před 1 hodinou
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
k.trojancova před 2 hodinami
Rychlá ořechová bábovka
MamaHana před 3 hodinami
Kuřecí nudličky v omáčce s hráškem
MamaHana před 3 hodinami
Chutné vafle
Kubabuba14 před 4 hodinami
Sterilovaná rajčata na všechno
olivka před 4 hodinami
Hrníčková cuketová buchta
DitaB před 5 hodinami
Světlý korpus
Myroslava před 5 hodinami
Vepřová panenka s gnocchi a špenátem
RaeRea před 6 hodinami
Cuketové palačinky z kefíru
Bretik před 7 hodinami
Tématické fráze:
játrová tlačenka,
jednoduchá játrová paštika,
sladká roláda jednoduchá která nepraská,
kuřecí játra v parním hrnci,
vaříme v parním hrnci,
střívko na tlačenku,
játrová paštika recept,
omáčky v parním hrnci,
kuřecí roláda v parním hrnci,
knedlíky v parním hrnci,
recepty pro parní hrnec,
tlačenkové střívko,
knedliky jatrove,
vaření v parním hrnci videorecept,
jatrové koule,
polevka v parnim hrnci,
brambory v parním hrnci,
kuřecí roláda s játry,
roláda která nepraská videorecept,
knedliky z jater bohdalova
Suroviny:
játra kuřecí,
rohlík,
vejce,
sádlo,
česnek,
sůl,
pepř,
majoránka,
koření grilovací,
tlačenka,
Komentáře (21)
Fotku vaření v kastrole přidávám taky.
Dříve jsem to vařívala v tom tlačenkovém střívku ve velkém kastróle, v hrníčku jsem to nedělala, to nemám vyzkoušené. Ale od té doby, co mám parní hrnec, tak to dělám v něm.
Dělává to i maminka, taky to nemixuje, roztlačí to vždycky takovým tím mačkátkem na brambory.
Jsou moc výborné