Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jednoduchá játrová "roláda" v parním hrnci

Hodnocení receptu je 4,9 (14×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

20. 8. 2010 09:26

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 812 kJ / 1 150 kcal
Bílkoviny39,84 g
Tuky70,46 g
Vláknina6,45 g
Cholesterol 818 mg
Sodík 1,23 g
Sůl2,89 g
Sacharidy85,95 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Můžeme konzumovat teplé i studené.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Betyna

20. 8. 2010 14:15

Anna Kocikova: když se dělají v hrníčku, je taky potřeba ho napřed vymazat tukem jako když se dělají hrnkové knedlíky?

Betyna

20. 8. 2010 14:14

:-K děvčata máte pravdu, roládu jsem dala do uvozovek - totiž celé roky to mám pod tímto názvem, až teď jsem se nad tím pozastavila, ale samozřejmě klidně si každý může pojmenovat podle sebe jak mu bude vyhovovat.
Dříve jsem to vařívala v tom tlačenkovém střívku ve velkém kastróle, v hrníčku jsem to nedělala, to nemám vyzkoušené. Ale od té doby, co mám parní hrnec, tak to dělám v něm.
Dělává to i maminka, taky to nemixuje, roztlačí to vždycky takovým tím mačkátkem na brambory.

Anna Kocikova Anna Kocikova

20. 8. 2010 13:04

:-))Já to znám pod názvem Játrové knedlíky z hobby magazímu Dobrá rada nad zlato,co uváděla p.J.Bohdalová.Opravdu knedlíky vypadají moc hezky,když se játra jen nakrájejí,jak píše Ivana79:-pDají se dělat i jako hrníčkové 25nim.v hrnci s vodou pod pokličkou:-)
Jsou moc výborné;-)+:yes::yes:

Ivana79 Ivana79

20. 8. 2010 11:33

Dávam druhý bod:yes:pretože tento recept poznám,akurát že my tie pečienky nemixujeme,iba pokrájame nadrobno:-)Má to potom peknú mozaiku:-*Je to výborné,u nás nesmie chýbať na žiadnej oslave:-))

Klariska Klariska

20. 8. 2010 11:30

Trochu mi hapruje slovo roláda v názvu, vždyť se nice neroluje :). Co třeba játrová paštika nebo možná i tlačenka? Nápad nepéct ale pařit :yes:.

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: játrová tlačenka jednoduchá játrová paštika sladká roláda jednoduchá která nepraská kuřecí játra v parním hrnci vaříme v parním hrnci střívko na tlačenku játrová paštika recept omáčky v parním hrnci kuřecí roláda v parním hrnci knedlíky v parním hrnci recepty pro parní hrnec tlačenkové střívko knedliky jatrove vaření v parním hrnci videorecept jatrové koule polevka v parnim hrnci brambory v parním hrnci kuřecí roláda s játry roláda která nepraská videorecept knedliky z jater bohdalova

Suroviny: játra kuřecí, rohlík, vejce, sádlo, česnek, sůl, pepř, majoránka, koření grilovací, tlačenka,

TopRecepty.cz

Jednoduchá játrová "roláda" v parním hrnci

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/LvQ4