Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 450 kJ / 108 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,93 g |
| Tuky | 0,33 g |
| Vláknina | 8,28 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 11 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 22,42 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bruschetta s karamelovou cibulí a sušenými rajčaty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q637
Moje poznámka
Bruschetta s karamelovou cibulí a sušenými rajčaty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q637
Nejnovější recepty
Vosí hnízda s matcha a pistáciovou náplní
Přidáno před 6 hodinami
Ragú z kachních žaludků se slaninou podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 7 hodinami
Vánoční košíčky
Přidáno před 8 hodinami
Ihned vláčné kokosky
Přidáno před 10 hodinami
Domácí čokoláda
Přidáno před 11 hodinami
Křehké krajkové rohlíčky podle Kamily Nývltové
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená rolka ze slaniny, sýra a mletého masa
PavlaJ před 1 hodinou
Smažený sýr bez smažení
Tonja před 1 hodinou
Pudinkový likér
Merylas před 2 hodinami
Mandlové rohlíčky (výborné)
shabby před 2 hodinami
Segedínský guláš
LucieDos před 2 hodinami
Houbový guláš s klobásou
Sahula před 3 hodinami
Naložená vepřová kotleta
simonadoly před 4 hodinami
Barevná kuřecí čína
lenka.s.r před 4 hodinami
Časově úsporná tvarohovo-jablečná "hraběnka"
SimonkaMona před 6 hodinami
Hrníčková bábovka
Silvik85 před 6 hodinami
Tématické fráze:
brusceta,
karamelová cibulka,
recepty brusceta,
brucheta,
brusceta recept,
brusceta s rajčaty,
cibulovo karamelová omáčka,
brucheta recept,
cibule v karamelu,
zapečená brusceta,
brusceta recepty,
brusceta s rajčaty recept,
mořská cibule využití,
cibule na karamelu,
recept brusceta,
chleb se susenymi rajcaty,
brucheta s rajčaty,
cibule karamel,
brusceta se susenymi rajcaty,
sušená rajčata a mozzarela
Suroviny:
cibule červená,
cukr,
sůl,
rajče sušené,
sýr mozzarella,
chléb
Komentáře (4)