Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 450 kJ / 108 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,93 g |
| Tuky | 0,33 g |
| Vláknina | 8,28 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 11 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 22,42 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bruschetta s karamelovou cibulí a sušenými rajčaty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q637
Moje poznámka
Bruschetta s karamelovou cibulí a sušenými rajčaty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q637
Nejnovější recepty
Kuře s ořechovou náplní
Přidáno před 3 hodinami
Srnčí plec na divokém koření dělaná pomalu v troubě
Přidáno před 6 hodinami
Roláda Hurikán
Přidáno před 9 hodinami
Salát se žampiony a ztraceným vejcem
Přidáno před 18 hodinami
Štrůdl z pomazánkového másla s jablky
Přidáno 25. 10. 2025 12:26:37
Speciální bramborový sálát
Přidáno 25. 10. 2025 12:10:25
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Noky (špecle) knedlíčky bramborovo-dýňové
Tynaja před 7 minutami
Hraběnčiny výborné řezy
Kajkajak před 15 minutami
Koka sušenky
habis před 1 hodinou
Škubánky s mákem
Tereziena před 2 hodinami
Žampiony - snadno a rychle
Blazenka před 2 hodinami
Drobenkový koláč s tvarohem a ovocem
PetCah před 2 hodinami
Ovocný tvarohový koláč s drobenkou
Renza před 2 hodinami
Domácí kynuté knedlíky s octem
bublinka.1 před 3 hodinami
Dýňová polévka
spamejlik před 3 hodinami
Žampionová polévka
Blazenka před 3 hodinami
Tématické fráze:
brusceta,
karamelová cibulka,
recepty brusceta,
brucheta,
brusceta recept,
brusceta s rajčaty,
cibulovo karamelová omáčka,
brucheta recept,
cibule v karamelu,
zapečená brusceta,
brusceta recepty,
brusceta s rajčaty recept,
mořská cibule využití,
cibule na karamelu,
recept brusceta,
chleb se susenymi rajcaty,
brucheta s rajčaty,
cibule karamel,
brusceta se susenymi rajcaty,
sušená rajčata a mozzarela
Suroviny:
cibule červená,
cukr,
sůl,
rajče sušené,
sýr mozzarella,
chléb
Komentáře (4)