Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Podmáslové bagety s bylinkami

Hodnocení receptu je 5,0 (28×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

17. 9. 2010 10:54

Suroviny

Porce: 4 kusy po 240-250 g

Nutriční hodnoty

Energie10 756 kJ / 2 571 kcal
Bílkoviny77,65 g
Tuky47,83 g
Vláknina19,24 g
Cholesterol 20 mg
Sodík 6,63 g
Sůl16,00 g
Sacharidy447,82 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj: http://www.pekarnomanie.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

mysulka mysulka

17. 9. 2010 11:20

:-K děkuju, určitě zkusím:-K:- peču normálně i z kyn. těsta, ale nevěděla jsem, jestli se to liší, když zaděláváš bez pekárny:-O, ještě děkuju, dám vědět, jak to dopadlo:-)):-K

cathleen cathleen

17. 9. 2010 11:17

Nene, Leni. Když nemáš pečku, udělej si nejdříve kvásek - do 100 ml vlažné vody (z receptu) dej cukr, droždí a tolik hladké mouky (z odvážených 380 g), aby bylo těsto jako na kapání. Necháš to kynout, mrkni sem:http://www.toprecepty.cz/recept/12239-kvasek-z-dro...
Do vykynutého kvásku přidáš vše ostatní a vypracuješ těsto, které musí nakynout (to trvá asi hodinu).
Pak ho promísíš a dál už podle receptu - uděláš bagety a ty musí znovu nakynout na plechu (přibližně 30-45 min). Potřeš vejcem, ozdobíš a vložíš do vyhřáté trouby.
Kdybys něčemu nerozuměla, písni mi vzkazík;-)

Bibinka Bibinka

17. 9. 2010 11:11

Cathlen, krásný a nejen k nakousnutí, jsou na pohled přímo něžné s tou ozdobou semínek. Jasnej 4.bod:yes:

HankaPu HankaPu

17. 9. 2010 11:10

Ivi, paráda jako vždy:yes::yes::yes::yes: +

mysulka mysulka

17. 9. 2010 11:10

Cathleen, když je budu zadělávat normálně- nemám pekárnu:-( nechám je také kynout až na plechu:-?:-K

Anna Kocikova Anna Kocikova

17. 9. 2010 11:10

Panečku:-Oty jsou nádherné:-p+:yes::yes:

mysulka mysulka

17. 9. 2010 11:05

Jsou k nakousnutí:-p:yes:+1:-K

gabik

17. 9. 2010 10:58

:-K UČINĚNÁ NÁDHERA:-!: yes::yes::yes: +

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: bylinkové máslo na bagety bylinkové máslo na bagetu domácí bylinková bageta bylinková bageta nejlepsi bagety podmáslové řezy bylinkové bagety z domácí pekárny bagety domácí s podmáslím bagety s bylinkami jak uválet bagetu bageta s bylinkami recept na bagetky jak se dělá bageta nejlepší bageta recept bageta z pizza těsta bagety recept těsto bageta s podmáslím bylinkove bagety recept z pekarny těsto na bagety s bylinkami bagety s podmaslim

Suroviny: podmáslí, voda, olej, cukr, sůl, koření bylinkové máslo, mouka polohrubá, mouka hladká, droždí

TopRecepty.cz

Podmáslové bagety s bylinkami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0L95