Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 303 kJ / 311 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,98 g |
Tuky | 15,27 g |
Vláknina | 6,40 g |
Cholesterol | 48 mg |
Sodík | 62 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 22,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Můj bořšč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g2N9
Moje poznámka
Můj bořšč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g2N9
Nejnovější recepty
Avokádová pomazánka
Přidáno před 7 hodinami
Belgické vafle
Přidáno před 13 hodinami
Americké cookies s borůvkami
Přidáno před 16 hodinami
Quiche inspirovaný Herbářem
Přidáno před 17 hodinami
Lehký bramborový salát s čerstvou zeleninou
Přidáno 20. 8. 2025 13:13:34
Nejlahodnější sušené švestky
Přidáno 20. 8. 2025 08:31:46
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dědova dršťková polévka
Zuzanka A před 5 hodinami
Špagety v nivě
Routilka před 7 hodinami
Cuketový koláč s ovocem
Kratule před 7 hodinami
Domácí sekana se sýrem
UnholyKetty před 9 hodinami
Skopové maso v špenátovo - smetanové sťávě
Radovan123 před 10 hodinami
Kynuté vdolečky
Alena Kovarova před 10 hodinami
Fofr broskvový koláč
Morgiana před 10 hodinami
Kefírové muffiny s borůvkami
veronika_straka před 10 hodinami
Tématické fráze:
bořšč,
polevky,
polévky recepty,
boršč recept,
můj dietní boršč,
rezepty zdeňka pohlrajcha,
bořšč zahustíme,
recept na boršč podle zdeňka pohlrajcha,
rychly boršč,
pravý ruský boršč podle pohlrajcha,
dobry borsc recept,
ruský boršč recept,
polévka recept
Suroviny:
maso mleté,
cibule,
sůl,
zelí hlávkové,
brambory,
řepa červená sterilovaná,
ocet,
cukr
Komentáře (1)