Suroviny pro 5
5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 849 kJ / 1 159 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 200,58 g |
| Tuky | 31,42 g |
| Vláknina | 6,36 g |
| Cholesterol | 496 mg |
| Sodík | 1,56 g |
| Sůl | 4,05 g |
| Sacharidy | 16,48 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 11. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapékané kuřecí závitky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D846
Moje poznámka
Zapékané kuřecí závitky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D846
Nejnovější recepty
Bezlepková sádlová srdíčka
Přidáno před 2 hodinami
Likérové kávy
Přidáno před 7 hodinami
Lískooříškové kuličky
Přidáno před 8 hodinami
Kroupové rizoto s liškami a špekem podle Jana Punčocháře
Přidáno před 9 hodinami
Ráďův vánoční bramborový salát
Přidáno před 18 hodinami
Medové trubičky
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Výborné lasagne
Ketynna před 50 minutami
Uzený bůček pečený s brambory v jednom pekáčku
Jan Nemec před 1 hodinou
Květáková polévka
tomstny před 1 hodinou
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Wanilor před 1 hodinou
Polévka s rýží a hráškem
Kajkajak před 1 hodinou
Salát z hlávkového zelí a mrkve
szelko před 2 hodinami
Nejlepší langoše
LUCAH před 4 hodinami
Posvícenské ořechy
brtna před 4 hodinami
Masarykovo cukroví - pravé
brtna před 4 hodinami
Bramborový knedlík plněný vejcem s koprovou omáčkou
brtna před 5 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí závitky,
zapečené kuřecí závitky,
kuřecí závitek,
kuřecí maso recepty,
kurecí maso,
závitky,
kuřecí závitky recept,
závitky z kuřecích prsou,
kuřecí závitky recepty,
drůbeží závitky,
kuřecí závitky zapečené,
zapékané kuřecí,
zapekané kuřecí prsa,
závitky kuřecí,
recept na kuřecí maso,
recept kuřecí maso,
zapeceny kureci zavitek,
kuřecí maso recept,
kuřecí závitek recept,
kuřecí závitky
Suroviny:
prsa kuřecí,
sýr hermelín,
slanina anglická,
paprika čerstvá červená,
cibule,
žampióny,
brokolice,
rajče,
sůl,
pepř,
kmín celý,
koření na steak
Komentáře (7)