Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ražniči pečené v alobalu

Zapékané maso v alobalu, ať v troubě, nebo venku na grilu, je vždy vítaným zpestřením. Chutě se dají různě upravovat kořením i ingrediencemi, maso zůstane šťavnaté a v alobalu můžeme i servírovat.

Hodnocení receptu je 5,0 (29×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 110 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 90 min

110 min (20 min příprava + 90 min tepelná úprava)

9. 1. 2011 18:53

Suroviny pro 3 porce

3 porce

Nutriční hodnoty

Energie430 kJ / 103 kcal
Bílkoviny2,94 g
Tuky0,50 g
Vláknina12,60 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 17 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy18,90 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Receptů na špízy a ražniči je tu na stránkách velké množství. Tento recept se u nás doma dělal už za mého dětství a já ho tu na stránkách nenašla, tak snad nebude vadit.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

25. 6. 2022 08:43

:-)<3:yes: nádhera :yes::-K

evinecky

25. 6. 2022 06:46

Jééé děkuji za připomenutí a inspiraci na dnešní oběd.
Dělávám i s paprikami a ještě pod špízy dám brambory na plátky - ať nešpiním
nádobí:-D ;-)

ivulinka ivulinka

11. 12. 2021 07:32

Simona Skolakova: Simonko, udělala jsi mi velikou radost, jsem ráda, že vás recept nezklamal a že jste si na něm pochutnali:-K

Simona Skolakova Simona Skolakova

10. 12. 2021 13:23

ivulinka:Ivulinko dnes jsem vařila tvůj receptík, inspirovala mi Petaja,že receptík opět oživila;-)Moc jsme si pochutnali,díky:-K

ivulinka ivulinka

9. 12. 2021 07:37

Petaja: Udělala jste mi tímto komentářem velkou radost, děkuji:-K

Petaja Petaja

8. 12. 2021 17:44

Dnes jsem dělala a výborné.
Všichni se olizujeme za ušima. Dělala jsem podle receptu, přidala navíc také červenou a zelenou papriku. Alobal jsem potřela olejem, dala pokrájený pórek a trošku česneku. Na to položila ražničí. Pekla jsem v alobalu po dvou i po třech.
S dovolením jsem přidala foto. Děkuji za recept…:-K

zujali

20. 12. 2019 12:01

Vypadá to lákavě. Ukládám si ho :-)

abc

29. 7. 2012 13:37

My tam síce nedávame cesnak ale je to výborné...:-!:-!:-?:-?:-))

ivulinka ivulinka

18. 9. 2011 15:07

Tereza Stepanova: Terezko, děkuji, že jsi vyzkoušela:-K
Papriku dávám, když ji mám, dnes zrovna u nás také byly špízy, i s paprikou. Díky i za přidanou fotku:-K

Tereza Blazkova Tereza Blazkova

18. 9. 2011 15:04

Ivulinko :-K, děkuju za výborný oběd :yes:. Do ražničí jsem ještě přidala červenou a žlutou papriku, aby to bylo více barevnější. Dovolila jsem si přidat fotečku a bodíka jsem už dala předtím ;-).

michsamant

21. 2. 2011 02:21

:yes::yes::yes:

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

6. 2. 2011 00:16

namka,:-K moc pekne, tez zdravim Ivulda, Ivana Ivka mi rikaji, ale jinak jsme zde jako :? varilamyskakasicku, ahooj a dobrou ja

plotna plotna

17. 1. 2011 09:21

Tak mám čas prohlížet recepty.A tento se mi moc líbí.V alobalu jsem je ještě nedělala.Tak to vyzkoušíme.:-p:yes::yes::yes:

Dana61

11. 1. 2011 11:33

Ivulinko, to je krása - už jsem dlouho nedělala - musím co nejdřív realizovat:-D:yes:

Sodovka Sodovka

10. 1. 2011 17:48

Na špejle někdy napichuji kromě masa, cibule, klobásky, plátky slaninky i kolečka brambor.:-p Rada pro začátečníky = alobal potřít olejem. Ivanka, nádherná fotka a za ražniči v alobale + 16.

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: ražničí maso pečené v alobalu ražničí pečené v troubě vepřové maso pečené v alobalu pečené maso v alobalu pečeme v alobalu kuřecí ražniči v alobalu ražniči z plecka špízy pečené v alobalu špízy v alobalu ražniči recept ražničí na špejli pecení v alobalu pečené špízy z vepřové krkovičky ražniči bez špejle ražničí v troubě vepřové špízy v alobalu vepřové ražničí v alobalu recept na ražnici krůtí ražničí

Suroviny: krkovice vepřová, cibule, slanina anglická, klobása, sůl, pepř mletý, paprika sušená sladká, olej, česnek

TopRecepty.cz

Ražniči pečené v alobalu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/JPjJ