Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 972 kJ / 2 144 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 65,73 g |
Tuky | 14,97 g |
Vláknina | 32,12 g |
Cholesterol | 38 mg |
Sodík | 2,51 g |
Sůl | 5,25 g |
Sacharidy | 420,61 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kefírový chleba se směsí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vj4V
Moje poznámka
Kefírový chleba se směsí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vj4V
Nejnovější recepty
Starý jižanský recept na nakládané melounové slupky
Přidáno před 2 hodinami
Naložený česnek v sádle
Přidáno před 3 hodinami
Grilovaný kapr
Přidáno před 4 hodinami
Meruňky ve vlastní šťávě bez cukru
Přidáno před 5 hodinami
Džem z mirabelek
Přidáno před 5 hodinami
Houbová tarhoňa na smetaně
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborová krémová polévka se sýrem
Jan Nemec před 19 minutami
Tyrolské Gröstle
Jan Nemec před 21 minutami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
lucyjezdikova před 53 minutami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Cllariis před 2 hodinami
Borůvkový drobenkový koláč šup-šup
PetkaVrska před 2 hodinami
Třešňová marmeláda
AndreaAbb před 2 hodinami
Krupicovo-pudinkový letní dort
Petra.21 před 2 hodinami
Extra rychlé lívance
nickgurr.123 před 3 hodinami
Kynuté borůvkové knedlíky
Eva_H před 4 hodinami
Řecké frappe
hlavek.lukas před 6 hodinami
Tématické fráze:
domácí pekárna recepty,
kefirovy chleba,
kefirovy chleb,
chleba z kefíru,
směsi na pečení chleba,
kefírový chleba z domácí pekárny,
domaci chleba z kefiru,
chleb z kefíru,
směs na pečení chleba,
kefírový chléb z domácí pekárny,
smes na chleba,
domácí chléb z kefíru,
domácí chléb pečený v troubě,
směsi na chleba,
domácí chleba,
domácí chleba s kefíru,
domácí kefirovy chleba,
recepty na chleba,
kefírový recept,
domácí chleba z z kefíru
Suroviny:
kefír,
voda,
olej,
cukr,
sůl,
mouka celozrnná žitná jemná,
směs chlebová,
mouka hladká,
droždí
Komentáře (33)
díky
dopečeno,voní nááramně,doufám,že tak bude i chutnat
fotku sice mám,ale já neumím fotit ve dne,natož večer,takže jsou nic moc..spíš nic než moc
zítra snad stihnu vyfotit za světla i na řezu
jinak díky
Jsem rada, ze vam chutnal.
Počítej s tím, že každá trouba peče jinak, ale chlebík je třeba vsadit do hodně vyhřáté, aby dostal šokec, nerozlil se do stran, ale lezl nahoru, asi po 10 min teplotu zmírníš a dopečeš.
sůl jsem si připsala..díky