 
	
		
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 610 kJ / 385 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 2,18 g | 
| Tuky | 37,77 g | 
| Vláknina | 4,40 g | 
| Cholesterol | 59 mg | 
| Sodík | 426 mg | 
| Sůl | 1,05 g | 
| Sacharidy | 8,03 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: Cibulku nakrájíme na co možná nejmenší kostičky a smícháme s majonézou a hořčicí.
Zveřejněno 18. 6. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						 
					
Tatarka - rychlá a jednoduchá
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J0v
Moje poznámka
					 
				
Tatarka - rychlá a jednoduchá
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J0v
Náhodný recept
Nejnovější recepty
	
			 
	
Zapečený květák s nivou
Přidáno před 15 minutami
	
			 
	
Grilovaná dýně s vůní ořechů
Přidáno před 3 hodinami
	
			 
	
Kuře na brusinkách
Přidáno před 5 hodinami
	
			 
	
	
Pizza s plněným okrajem
Přidáno před 9 hodinami
	
			 
	
Cibulačka s vínem
Přidáno před 16 hodinami
	
			 
	
Pikantní krémová dýňovka s mrkví a chilli
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
	
			 
		
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
		
	
	
			 
	
	
			 
	
Nejnovější články
	
			 
		
	
			 
		
	
			 
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			 
	
Smažené rybí filety s lehkým bramborovým salátem
TondaJ před 10 minutami
	
			 
	
	
Buchta bez vajec
DenaS před 1 hodinou
	
			 
	
	
Mazanec
[email protected] před 2 hodinami
	
			 
	
Langoše z kyšky
Ivetafrankova před 3 hodinami
	
			 
	
	
Kuře à la husa
Alesik před 3 hodinami
	
			 
	
Dršťková polévka z předvařených drštěk
milan.pohy před 4 hodinami
	
			 
	
	
Borůvkový koláč s tvarohem
soumar99 před 4 hodinami
	
			 
	
Mechové muffiny
[email protected] před 4 hodinami
	
			 
	
	
Fazolová polévka rychlá
Jirka33 před 4 hodinami
	
			 
	
Frankfurtská polévka s bramborami
Eva z HK před 5 hodinami
						Tématické fráze:
						
							jak se dela tatarka, 
						
						
							tatarka z majonézy, 
						
						
							tatarka z mleka, 
						
						
							domácí tatarka, 
						
						
							bezcholesterolová dieta, 
						
						
							domácí tatarka z majonézy, 
						
						
							domácí tatarka z mléka, 
						
						
							helmans, 
						
						
							domácí tatarka recept, 
						
						
							treska salat, 
						
						
							recept dukanova majoneza, 
						
						
							domácí majonéza recept, 
						
						
							recept na majonezu, 
						
						
							ponorný mixer recepty, 
						
						
							helmans recepty, 
						
						
							helmans.cz recepty, 
						
						
							hellmans recepty, 
						
						
							tatarka z majonezy recept, 
						
						
							tatarka-recept, 
						
						
							tresci salat
						
					
						Suroviny:
						
							cibule, 
						
						
							hořčice, 
						
						
							majonéza
						
					
 
	 
 
			 Poslat na Messenger
					Poslat na Messenger
				 
 
	 
 
 
 
	 
	 
	 
 
	 
	 
 
 
 
 
 
Komentáře (16)
malá cibule nakrájená na drobno
Majolka® (kolik chcete)
lžičku cukru
špetku pepře
nastrouhané nakládané okurky
wolčestrová omáčka (pár kapek)
Nic se jí nevyrovná a má zvlášní chuť, kterou si každý zamiluje
Jenny: Co je to okurek? Nemyslíte okurku?
lomačka :
Jenny:
1diel mlieko + lyzica horcice, 2 diely olej
a je to bez vajicka...ano veru bez vajicka, kydnem uplne vsetko naraz a je uplne super. Taky isty mixer ako tu, mam aj na slovensku a tak ked pridem robim majonezu celej rodine,vsetkym mojim susedam, susedam mojej mamicky, susedam mojho brata a tak...
Vtipná majonéza fofrem
Ingredience:
2-2,5 dl oleje
1 celé vejce (ano, i s bílkem)
PL hořčice
KL cukru
KL octa
sůl
pepř
VTIP je v tom, že se to všechno dá NAJEDNOU do mixéru. Ponorný je super, začneme odspoda táhnout a je to za pár vteřin.
Tatarku dělám stejně, jen přidám sladkokyselou okurku a cibuli.
Autorem receptu je blueska
A je to, překopíroval jsem sem recept odjinud, protože geniální věci se prostě musí šířit.
Drobek bez Tvojej rady, by to urcite nebolo ono a vrela vdaka za typ. Uz to pada do oblubenych a davam jedna aj bez vyskusania.
Takhle nás to naučil profesionální mistr kuchař.