Zeleninový tatarák Jany Remkové
Jednoduchý, rychlý a jedinečný, takový je zeleninový tatarák. Je perfektní na klasické topince, ale výborně chutná třeba na celozrnné bagetce. Hodí se jako rychlá chuťovka i skvělé pohoštění pro hosty.
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 1 670 kJ / 399 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,37 g |
Tuky | 3,64 g |
Vláknina | 57,52 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,08 g |
Sůl | 2,36 g |
Sacharidy | 45,63 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept není můj, ale všem dobře známé Jany Remkové, která má momentálně rozbitý foťák a potřebovala k receptu nafotit fotky....slíbila jsem jí tedy udělat fotky a poslat jí je, ať si recept vloží sama, ale postavila si hlavu, že ne, že ho mám vložit já, když už jsem se s tím dělala a už s ní nehnulo ani stádo volů...:D
Takže Jani, díky...veškeré bodíky a pochvaly ti rovnou předávám ;)
PS: Je to fakt dobré, už jsem nesolila, stačila ta sojovka :)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 2. 2011 09:31
Tak to je recept pre mňa Len surová zeleninka Díky
7. 2. 2011 09:19
Zkusila jsem u mamky a je to výborné
7. 2. 2011 07:23
tak tenhle tatároš já můžu...syrovou škrábanou krávu nemám odvahu pozřít,ikdyž vidím, jak si druzí pomlaskávaj ale jak říkám...proti gustu žáádný dišprcát
p.s.joo a mimochodem...sexy foto indiánko
p.s.joo a mimochodem...sexy foto indiánko
7. 2. 2011 06:45
Ahoj Ivčo,jak ty to děláš
7. 2. 2011 01:37
vyborne +
7. 2. 2011 00:21
No tak tohle je teda paráda+17Holky-Isuš&Jania ta spolupráce-to se mi líbí taky strašně moc
6. 2. 2011 23:19
evík, taky mám ráda masový, ale co dělat, když v mražáku je jen třeba kližka? Tohle maso nenahradí, ale ta chuť je skvělá
6. 2. 2011 23:09
Děvčata Ivo i Jano oběma patří bodík, vypadá to opravdu velice dobře a přesto, že mám ráda masový tatarák tak to vyzkouším.
6. 2. 2011 22:05
+14
6. 2. 2011 21:47
Jani R., my normální tatarák nejíme pro syrové maso, není to zdravotně žádoucí v dnešní době, ale tenhle mě láká, je dokonce zdravý a určitě ho udělám, možná o víkendu. Dávám 12.bodíka
6. 2. 2011 21:11
teeeda zensky...ja tatarak (z masa) zboznuju,ale finance mi na nej nestaci... ... no ale tohle prubnu stopro,protoze se mi to vejde do financniho rozpoctu i do me diety,co prave drzim... bodik posilam obema zucastnenym...
6. 2. 2011 20:50
le, ty ořechy nemusíš dávat. Já to taky dělala bez nich, ale asi tam nějaký význam mají, jak píše Iva, chuťovou složku. Recept jsem už kdysi dávno dostala emailem a někde mi zapadl. No a našla jsem ho až teď a hned vyzkoušela. Radko, tady se zelenina nevařila a vajíčko tam taky nešlo. Iva ho tam dala a určitě to tomu něco dalo. Nemusí tam být, určitě ne
6. 2. 2011 20:40
Tohle je taky velice sympatický recept
6. 2. 2011 20:38
celkem dietní mnamka
6. 2. 2011 20:38
holky znám podobně jen bez vejce a zelenina je jemně předvařená v zeleninovém vývaru
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 3 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 7 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 7 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 8 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 8 hodinami
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 10 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
JaninaZ. uvařila před 1 hodinou
Škvarkovníčky (škvarkové rohlíčky)
Tonja uvařila před 1 hodinou
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 2 hodinami
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 3 hodinami
Houbovo-pórkové vepřové maso
Elivet uvařil před 3 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Moanka uvařila před 3 hodinami
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 5 hodinami
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Živáňská pečeně na plechu: Dokonale šťavnatý mix chutí a vůní je jednoduchý na přípravu a nenáročný na nádobí
Čína z kuřecího masa s rýží: Rychlá česká varianta se speciální směsí koření je křehká a šťavnatá, skvěle chutná s rýží
Zeleninový vývar lze uvařit bez odpadu. Jak využít všechny odřezky zeleniny?
Další recepty
Tématické fráze: vegetariánský tatarák tatarák z celeru jana remková tatarak z mrkve celerový tatarák zeleninový tatarák falešný zeleninový tataráček recept na vegetariánský tatarák tatarak recepty jany remkové vegetariánský tataráček tatarák pro vegetariány zeleninových tatarak tatarák z brambor tatarak z orechu vegetariánský tatarák recept tatarak vegetariansky tatarák recept tatarák z pečeného celeru zeleninový tatarský biftek recept
Suroviny: celer, mrkev, ořechy vlašské, sýr nastrouhaný, česnek, cibule, omáčka sojová, omáčka worcesterová, hořčice, olej, tabasco, pepř mletý, sůl
Zeleninový tatarák Jany Remkové
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/190q
70 názorů