Suroviny
Porce: minimálně pro 4 osoby
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 139 kJ / 2 184 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 140,87 g |
| Tuky | 148,52 g |
| Vláknina | 29,49 g |
| Cholesterol | 1,10 g |
| Sodík | 1,26 g |
| Sůl | 2,95 g |
| Sacharidy | 67,83 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špagety se zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D0G6
Moje poznámka
Špagety se zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D0G6
Nejnovější recepty
Kuře s ořechovou náplní
Přidáno před 4 hodinami
Srnčí plec na divokém koření dělaná pomalu v troubě
Přidáno před 7 hodinami
Roláda Hurikán
Přidáno před 10 hodinami
Salát se žampiony a ztraceným vejcem
Přidáno před 19 hodinami
Štrůdl z pomazánkového másla s jablky
Přidáno 25. 10. 2025 12:26:37
Speciální bramborový sálát
Přidáno 25. 10. 2025 12:10:25
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Afrika řezy
hliboka před 5 minutami
Jablková buchta s tvarohem
Noumik před 44 minutami
Francouzské palačinky
Kvittecko před 50 minutami
Noky (špecle) knedlíčky bramborovo-dýňové
Tynaja před 1 hodinou
Hraběnčiny výborné řezy
Kajkajak před 1 hodinou
Koka sušenky
habis před 2 hodinami
Škubánky s mákem
Tereziena před 3 hodinami
Žampiony - snadno a rychle
Blazenka před 3 hodinami
Drobenkový koláč s tvarohem a ovocem
PetCah před 3 hodinami
Ovocný tvarohový koláč s drobenkou
Renza před 3 hodinami
Tématické fráze:
mleté maso recepty,
mlete maso se zelim,
recepty se zelím,
recepty s čerstvým zelím,
špagety recepty,
recept s čerstvým zelím,
hanacke spagety,
špagety recept,
směs na špagety z mletého masa,
maso se zelím,
špagety s mletým se zelím,
spagety sezelim,
spagety zeli,
mleta masa se zelim,
spagethi se zelím,
vietnamské recepty top recepty,
recepty na špagety,
zelí se špagetami,
recepty-špageti s masem,
vajíčka se zelím
Suroviny:
masox,
olej,
vejce,
maso mleté mix,
česnek,
sůl,
pepř,
zelí hlávkové
Komentáře (3)