Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kadlíkova masová konzerva

Pokud chcete dlouhodobě skladovat maso, nemusí nutně skončit v mrazáku. Zkuste si vyrobit domácí vepřovky. Konzervace masa ve vlastní šťávě je jedním ze skvělých způsobů zpracování. Až si ho namažete na čerstvý chléb, vzpomenete si na mladá léta.

Hodnocení receptu je 5,0 (117×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 240 min Doba přípravy: 60 min Doba tepelné úpravy: 180 min

240 min (60 min příprava + 180 min tepelná úprava)

24. 2. 2011 08:16

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

14 sklenic

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie26 820 kJ / 6 410 kcal
Bílkoviny1 130,00 g
Tuky210,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 2,35 g
Sodík 2,90 g
Sůl5,00 g
Sacharidy0,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

helena

27. 9. 2016 14:30

snažím se najít ten recept na kořeněný vývar z laloku a vyhazuje mi to NENALEZENO.tak jak dál?

Stánina

27. 9. 2016 09:59

Zdravím a písnu o někom,kdo dělá výborné vepřové konzervy ve skle,cena je úměrná....je to na každém,co se rozhodne masovku koupit.Místo prodeje je na benzinové pumpě u Benátek n.J.nad dálnicí...výrobek kupuji co se začalo s prodejem a chuť je stále stejně dobrá...kdo chce ochutnat bezva papání...stačí tam zastavit a určitě nebude litovat.:-)

roman

21. 9. 2016 14:07

Tak toto je jedlo pravych Čechoslovakou a nie tie odpady .uz sa chystam to urobit
<3

Jitka

24. 8. 2016 15:34

Alexandra11: Nechci se Vás dotknout, ale už jste něco uvařila? Kůže jsou tam proto, aby to mělo rosol, který je v té konzervě nejchutnější:-DTen to drží pohromadě a na kůžích a podbradku není nic špatného. Kůže jsou dobré na kvalitu chrupavky ve Vašich kloubech. Tuk je nositelem chuti, tak jestli se mu vyhýbáte (podle dnešních trendů) tak si asi moc nepochutnáte. Já mám jednu várku právě připravenou v lednici. Zítra půjde do sklenic. Už se na to všichni těšíme.:yes:

jitka

21. 8. 2016 13:09

Nemá to chybu :). :-p

SONY 50

20. 8. 2016 18:51

:-K

michalson michalson

30. 7. 2016 08:54

To je teda "žrádlo":yes: super super!!!!

praděd na pátou

15. 7. 2016 12:33

Také zavařujeme v. ve v. š.! Kam na nás s fujtajbly z EU !!! ;-) :yes:

Babča

20. 6. 2016 22:18

Kadlik: :-) Sytý hladovému nevěří! :-p

Kadlik Kadlik

20. 6. 2016 20:36

Naya: Placky z mouky a vody??? Aby nakrmili hladové děti????? Proboha, opláchněte si přirození studenou vodou /možná i jen vodou s nějakým odmašťovadlem, JAR by stačil... A pak běžte zkusit pracovat. Cena masa je na stejné úrovni jak před 25 lety... Vepřový výřez, základní surovina této konzervy, je úplně stejný jak cena rohlíků. Jestli někdo do vaření v dnešní době cpe politiku a hladové děti, tak je dement....:-O

Naya

19. 6. 2016 20:39

Kvalita něčeho, co se jmenuje masová konzerva a snaží se nás tím v obchodech nakrmit a oblafnout, je strašná. Náš pes to taky nežere. Dělají z nás voly ve všem. Ale když si budeme stěžovat jen tady, tak nás nikdo neuslyší. Ti nahoře žijí v jiném světě - o několik levelů výš. Představte si že by měli přežít měsíc jen s 8 700,-kč, jako má paní Jitka? Znám lidi, co mají 100,- na den i ty kteří dělají placky z mouky a vody, aby nakrmili hladové děti. A to nežiji ve středověku. My všichni víme, jak se nám žije, ale musíme křičet a nadávat u jiných dveří, protože recepty ti nahoře nečtou. :-//

Ylo

19. 6. 2016 05:27

vlastimil: No jo. Kolik stála plechovka ( konzerva ) tehdy a kolik stojí dneska ??? Dneska je plechovka drašší než maso v ní .

zizala zizala (moderátorka)

18. 6. 2016 06:25

Alexandra11: Půl kila tučnějšího masa na 5 kg libového není moc, tuk je nositelem chuti. A bez kůží to zase nebude držet = mít trvanlivost :-p

Alexandra11 Alexandra11

17. 6. 2016 22:57

vepřový podbradek :-// vepřové kůže :-// hnus jinak ano jen libové

Vámoši Tomáš

24. 5. 2016 20:46

Čudujem sa že ten sójovomäsovozemiakový sajrajt zjedli tvoji psíkovia.

1 2 3 4 10

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: domaci masova konzerva domací masové konzervy domácí zavařované vepřové maso domácí vepřová konzerva zavařovaní masa domácí zavařování masa zavařování masa do plechovek domácí masové konzervy recept konzervy na zavařování domácí vepřovka zavařování do plechovek kadlikova vepřová konzerva zavařování do konzerv plechovky na zavařování masa plechovky na zavařování zavařování masa recepty vepřová konzerva zavařování konzerv domácí vepřové konzervy recept na masovou konzervu

Suroviny: maso vepřové, podbradek vepřový, kůže vepřová, česnek, sůl, pepř mletý, kmín celý

TopRecepty.cz

Kadlíkova masová konzerva

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5l9v