Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Gata - drobenkový závin

Hodnocení receptu je 4,9 (26×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba tepelné úpravy: 30 min

30 min (30 min tepelná úprava)

24. 2. 2011 22:05

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie17 431 kJ / 4 166 kcal
Bílkoviny44,56 g
Tuky251,56 g
Vláknina9,50 g
Cholesterol 578 mg
Sodík 330 mg
Sůl0,71 g
Sacharidy426,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

http://nase.dobrotynakazdyden.eu

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Fantom

25. 2. 2011 11:52

to by chtělo nějaký vzorky, aby každej mohl ochutnat rovnou z PC, nechcete to navrhnout adminům? at se snaží něco vymyslet jak to udělat:-D + bodík:yes:

mneneznas

25. 2. 2011 11:19

magdalenko, těsto válím stejně jak na závin - hodně do délky
asi na milimetr nejvýš dva. Dělávala to babička, když nebylo
"co do huby" je to dobré a rychlé

Klariska Klariska

25. 2. 2011 10:35

Kdybyste to někdo chtěl s video postupem, gatu pekli i Kluci v akci http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani-jako-driv/21... :-).

JanaDorazinova JanaDorazinova

25. 2. 2011 10:31

Jani,určitě zkusím!!! vypadá to suprově a jednoduše:-p

magdalenka magdalenka

25. 2. 2011 10:30

mneneznas (Jana), tvoj recept ma zaujal, presne, ako maris. Mám však dotazy:
Na akú hrúbku vyvaľkať lístkové cesto?
Z 500 g lístkového cesta je 1 závin?
Ďakujem za odpoveď, pekný deň!

Zajdanek Zajdanek

25. 2. 2011 10:04

To zní zajímavě, někdy určitě vyzkouším:yes:

Draha K

25. 2. 2011 10:04

Tak tohle vůbec neznám,vypadá to moc hezky,hned zítra vyzkouším.Posílám bodík:yes::yes::yes:

spagetka spagetka

25. 2. 2011 09:29

No výborný nápad, v ledničce se mi "válí" listové těsto a dělat jen štrůdly už mě taky občas nebaví :yes::yes:

maris maris

25. 2. 2011 08:10

Ukládám si, protože někdy nemám nic, co bych do závinu dala a suroviny na drobenku jsou doma pořád. Díky:yes::-)+

Pajaska Pajaska

25. 2. 2011 00:38

Znám gatu a dělá se z filo těsta,ale kde ho u nás vzít,že?Je moc dobrá.Bodík frčí.:-p:-p:yes:

mneneznas

24. 2. 2011 23:54

Jani drobenka se nevysype, pečením v závinu se cukr, máslo a mouka
krásně spojí a vznikne vláčná a velmi dobrá buchtička.
Doma si dokonce mysleli, že je tam i tvaroh ;-)
Vyzkoušej a budeš překvapená :-))

JanaDorazinova JanaDorazinova

24. 2. 2011 23:24

Tak to je fakt zajímavé!! nevysype se ta drobenka?:-O

AniCiz

24. 2. 2011 22:21

:yes:zajímavý recept:-*

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jablečný štrůdl kluci v akci gata recept strudl kluci v akci gata moučník jablečný závin kluci v akci gata kluci v akci štrudl kluka helam kluka listové těsto s drobenkou kluci v akci tvarohový závin mail braxgata.be loc:cz kluci v akci závin kluci v akci gata drobenkovy štrudl recept na gatu gata z listoveho těsta závin kluci v akci recept gata recepty na záviny kluci v akci jablečný koláč s čokoládou

Suroviny: těsto listové, máslo, mouka hrubá, cukr písek, vejce

TopRecepty.cz

Gata - drobenkový závin

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rERK