Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuře se zimní zeleninou

Hodnocení receptu je 4,5 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

5. 4. 2011 11:48

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie6 717 kJ / 1 605 kcal
Bílkoviny138,58 g
Tuky83,97 g
Vláknina10,37 g
Cholesterol 193 mg
Sodík 13,77 g
Sůl37,15 g
Sacharidy69,85 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

chocolate chocolate

5. 4. 2011 13:14

Jana Remkova:Jani, v Prostřeno jsou perly:-D.
Blanšírování je krátké (max 3 minuty) povaření a následné prudké ochlazení.V praxi to vypadá tak, že do vroucí vody ponořím kovové síto se zeleninou, krátce povařím a ihned po vytažení přendám do misky se studenou vodou a ledovými kostkami.Výhodou je (kromě vitaminů) zachování původní barvy zeleniny.

JanaDorazinova JanaDorazinova

5. 4. 2011 13:01

Popravdě, nedávno v pořadu prostřeno vznikla diskuze na témá "blanšírování" a nikdo z nás, co jsme se na to dívali jsme z toho nebyli chytří.:-D Lucko, mi se to líbí;-):yes: Dnes jsem podobně "balnšírovala":-D kotletu;-):yes:

Simona Skolakova Simona Skolakova

5. 4. 2011 12:49

chocolate:tak to se omlouvám,tak jsem to nechtěla,aby to vyznělo.;-)

binibeca

5. 4. 2011 12:43

Za blanšírování se omlouvám :-8
Ano opravdu jsem to pekla hodinu,taky jsem trošku nechápala ale udělala jsem to podle receptíku a bylo to ok!Chutnalo jak synovi tak manželovi :)

chocolate chocolate

5. 4. 2011 12:19

Simona Kucerova:Promiň Simčo, ale tvůj dotaz už mi jako šťourání připadá:-D, navíc ho moc nechápu;-).Se žížalkou souhlasím, blanšírování je opravdu spaření a následné prudké ochlazení.
Binibeca, Lucko, opravdu pak pečeš ještě hodinu?Recept vypadá dobře i pro malé děti (a to se mi líbí), ale ta hoďka mi přijde zbytečně moc, protože zelenina i maso už jsou tepelně upravené.Každopádně si myslím, že pro děti je to chutná a zdravá kombinace, nebála bych se přidat ani trochu zakysané smetany.

Simona Skolakova Simona Skolakova

5. 4. 2011 12:10

zizala:Žížalo nejsi šťoura je potřeba uvést věci na pravou míru,je to důležité;-):yes:Chtělo by to napsat,ale co to je zda smažení nebo restování.;-)

zizala zizala (moderátorka)

5. 4. 2011 11:56

Nechci být šťoura, ale blanšírování je krátké ponoření potraviny do vroucí vody a následné rychlé ochlazení ;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kure na zelenine blanšírování cibule co je blanšírování cibule blanšírování kuřete kuře se zeleninou recepty na kuře zimní kuře kuře v zelenině blasirovat pórek kuřecí se zimní zeleninou recept blanšírování blansirovani ze blansirovani kure blanšírování recept blanšírování mrkve blanšírování kuřecí blanšírovaní kuřecích prsíček blanšírovat pórek kureci maso s rozmixovanou zeleninou google co je blanšírovaní

Suroviny: prsa kuřecí, mouka, olej rostlinný, pórek, cibule, mrkev, nať celerová, bujón

TopRecepty.cz

Kuře se zimní zeleninou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/GYNL