Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 717 kJ / 1 605 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 138,58 g |
Tuky | 83,97 g |
Vláknina | 10,37 g |
Cholesterol | 193 mg |
Sodík | 13,77 g |
Sůl | 37,15 g |
Sacharidy | 69,85 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 4. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuře se zimní zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GYNL
Moje poznámka
Kuře se zimní zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GYNL
Nejnovější recepty
Nejlepší povidla
Přidáno před 4 hodinami
Vepřová panenka na žampionech se špenátem
Přidáno před 7 hodinami
Tagliatelle s cuketou a rajčaty
Přidáno před 17 hodinami
Cizrnové kari s kokosovým mlékem
Přidáno před 17 hodinami
Čínské nudle s mletým masem
Přidáno před 17 hodinami
Barevná směs s těstovinami
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zdravé banánové palačinky ze dvou ingrediencí
Miloslavasejkorova před 5 minutami
Chutné vafle
olivkao2015 před 39 minutami
Masové koule na žampionech
Ellinnka1 před 43 minutami
Salát Coleslaw
Hypnos před 2 hodinami
Kuřecí prsa v jogurtovo - česnekovém těstíčku
Ivana64 před 3 hodinami
Buchta z cukety
Martina101 před 4 hodinami
Vepřové na houbách
radbastim před 4 hodinami
Pražský koláč podle ČSN
pavlina.simr před 4 hodinami
Těstovinový salát
Elen0766 před 4 hodinami
Nejlepší špenát
mafinka888 před 4 hodinami
Tématické fráze:
kure na zelenine,
blanšírování cibule,
co je blanšírování cibule,
blanšírování kuřete,
kuře se zeleninou,
recepty na kuře,
zimní kuře,
kuře v zelenině,
blasirovat pórek,
kuřecí se zimní zeleninou,
recept blanšírování,
blansirovani ze,
blansirovani kure,
blanšírování recept,
blanšírování mrkve,
blanšírování kuřecí,
blanšírovaní kuřecích prsíček,
blanšírovat pórek,
kureci maso s rozmixovanou zeleninou,
google co je blanšírovaní
Suroviny:
prsa kuřecí,
mouka,
olej rostlinný,
pórek,
cibule,
mrkev,
nať celerová,
bujón
Komentáře (8)
Blanšírování je krátké (max 3 minuty) povaření a následné prudké ochlazení.V praxi to vypadá tak, že do vroucí vody ponořím kovové síto se zeleninou, krátce povařím a ihned po vytažení přendám do misky se studenou vodou a ledovými kostkami.Výhodou je (kromě vitaminů) zachování původní barvy zeleniny.
Ano opravdu jsem to pekla hodinu,taky jsem trošku nechápala ale udělala jsem to podle receptíku a bylo to ok!Chutnalo jak synovi tak manželovi :)
Binibeca, Lucko, opravdu pak pečeš ještě hodinu?Recept vypadá dobře i pro malé děti (a to se mi líbí), ale ta hoďka mi přijde zbytečně moc, protože zelenina i maso už jsou tepelně upravené.Každopádně si myslím, že pro děti je to chutná a zdravá kombinace, nebála bych se přidat ani trochu zakysané smetany.