Kuřecí po chalupářsku
Vaření na chalupě vyžaduje jednoduché, vydatné a samozřejmě i chutné recepty. Kuřecím po chalupářsku potěšíte nejen velké jedlíky, ale i ostatní strávníky. Kombinace kořeněného drůbežího masa, mleté papriky a klobásky je neodolatelná.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 426 kJ / 341 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 17,90 g |
| Tuky | 15,01 g |
| Vláknina | 6,10 g |
| Cholesterol | 90 mg |
| Sodík | 1,69 g |
| Sůl | 4,05 g |
| Sacharidy | 31,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 4. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí po chalupářsku
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jvwl
Moje poznámka
Kuřecí po chalupářsku
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jvwl
Nejnovější recepty
Kuličky z piškotů s vaječným koňakem
Přidáno před 4 hodinami
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno 24. 12. 2025 20:05:10
Pstruh se salátem po bořecku
Přidáno 24. 12. 2025 19:52:50
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šťouchaná buchta
Anickamanicka před 3 hodinami
Pomalu pečený králík s tymiánem
Antusa před 3 hodinami
Vrstvený salát
Haname před 5 hodinami
Sýrové tyčinky
Jitinka před 6 hodinami
Sýrová omáčka
Tamarilka před 9 hodinami
Pečená červená řepa
Hanawagy před 9 hodinami
Rybí vývar z pomalého hrnce
jaroslav.foltyn před 9 hodinami
Domácí vánočka
Zuzu10 před 9 hodinami
Pečené krůtí prso - snadné, ale dobré
Bizon33 před 10 hodinami
Dýňová caponata s bramborem a pečeným krůtím prsem
Bizon33 před 10 hodinami
Tématické fráze:
kureci po chaluparsku,
jak dlouho vařit kuřecí maso,
kuchařka on line,
kure po chaluparsku,
maso po chalupářsku,
kureci platek po chaluparsku,
vepřové po chalupářsku,
kuřecí maso po chalupářsku,
vepřové maso po chaluparsku,
kureci po,
jak vařit kuřecí maso,
po chalupářsku,
kuřecí napřírodno,
kureci,
kuřecí řízky po chalupářsku,
mail chameleon-graphics.gr loc:cz,
jak dlouho vait kureci maso,
kralík po chalupařsku,
krutí po chalupářsku,
papriky lydie
Suroviny:
maso kuřecí,
sůl,
pepř mletý,
paprika sušená sladká,
olej,
cibule,
pórek,
žampióny,
vývar masový,
klobása pikantní,
kečup sladký,
kapie sterilovaná,
omáčka worcesterová,
máslo
Komentáře (62)
Vy si vařte, jak to vyhovuje Vám.
paprika nezhořkne, já takhle dělám i plátky masa napřírodno a nikdy se mi paprika nezdála býti hořká. Vyzkoušej, nebudeš litovat, silně uvažuji o tom, že u nás bude v nejbližších dnech tahle dobrota znovu, těším se na fotky, na moooc fotek...