Suroviny
Porce: cca 12 ks
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 568 kJ / 136 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,08 g |
Tuky | 11,83 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 231 mg |
Sodík | 33 mg |
Sůl | 0,08 g |
Sacharidy | 2,25 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 4. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Meruňkový závin s meruňkovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V5qW
Moje poznámka
Meruňkový závin s meruňkovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V5qW
Nejnovější recepty
Rychlý koláč s tvarohem a jahodami
Přidáno před 8 hodinami
Tvarohová zmrzlina s mangem
Přidáno před 12 hodinami
Konzumní kmínový chléb
Přidáno před 14 hodinami
Jahodový džem s rebarborou
Přidáno 28. 5. 2025 18:00
Zeleninový salát – co lednice nabízí
Přidáno 28. 5. 2025 17:30
Chuťovky s ochuceným sýrem
Přidáno 28. 5. 2025 17:17
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Žampionovo-bramborová polévka
xSarka před 41 sekundami
Čokoládovo-jablečný moučník
xSarka před 3 minutami
Staročeské plátky podlévané pivem
hifiklub před 2 hodinami
Čokoládové muffiny bez mléka
Scarlet2 před 4 hodinami
Krémová pórková polévka
Kajkajak před 7 hodinami
Moučník s tvarohem a jahodou
Kakoska před 7 hodinami
Babiččiny škvarkové placky
danielle72 před 7 hodinami
Opravdu křupavé vafle
karel.prchlik2 před 8 hodinami
Jahodový nápoj
iveta.kroul před 8 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Ketynna před 8 hodinami
Tématické fráze:
meruňkový štrůdl,
merunkový závin,
štrůdl s meruňkami,
štrudl s vanilkovým přelivem,
zavin merunkovy,
merunkovy preliv na knedliky,
štrudl merunkovy,
závin z listového těsta s meruňkami,
merunkovy strudk,
zavin z merunek,
jablkový závin s vanilkovým přelivem,
meruňkový zavin zdravý,
meruňkový závin recept,
vanilkový přeliv na štrůdl,
merunkový závin s tvarohem,
koláč s broskvama,
štrudl z meruněk,
přeliv z meruněk,
jablkový štrůdl s vanilkovým přelivem,
recepty meruňkový závin
Suroviny:
těsto listové,
meruňky,
strouhanka,
mouka hladká,
tvaroh,
rozinky,
cukr moučkový,
cukr vanilkový,
smetana sladká,
žloutek
Komentáře (19)
nádherenka nádherná a stopro výborná
Simi - pro diabetiky je lepší vlastní nakládané ovoce ve vlastní šťávě a už nesladit, nebo mírně sladidlem
Jinak smetanu můžeš použít tzv.rostlinnou