Suroviny
Porce: 3 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 759 kJ / 659 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 46,04 g |
| Tuky | 41,69 g |
| Vláknina | 6,00 g |
| Cholesterol | 598 mg |
| Sodík | 1,60 g |
| Sůl | 3,77 g |
| Sacharidy | 23,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 5. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rolky z krkovičky v pomalém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rEJW
Moje poznámka
Rolky z krkovičky v pomalém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rEJW
Nejnovější recepty
Mističky z gothaje plněné houbovou smaženicí
Přidáno před 10 hodinami
Dietní kapr s bylinkami připravený v páře
Přidáno před 10 hodinami
Linecký koláč s tvarohem a červenou řepou
Přidáno před 11 hodinami
Slepičí válečky na houbách
Přidáno před 11 hodinami
Škubánky plněné houbovou směsí
Přidáno před 11 hodinami
Zbouchnuté brambory
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Szegedinský guláš
MonkaF před 4 hodinami
Bramborová kaše - dokonalá
Kajkajak před 4 hodinami
Vepřové na houbách
Radka61 před 4 hodinami
Dýňové muffiny
Slivci před 6 hodinami
Oříšková bábovka od Marty
4Kala před 8 hodinami
Hruškový koláč s tvarohem
Petik05 před 8 hodinami
Dušená mrkev
Tajemnost před 9 hodinami
Poctivá květáková polévka
oligarda před 9 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
TommyKoci před 9 hodinami
Tématické fráze:
krkovička v pomalém hrnci,
pomalé pečení krkovičky,
krkovička recepty,
recepty z krkovičky,
pomalý hrnec recepty,
krkovice v pomalem hrnci,
pomalý hrnec krkovička,
selský hrnec pro pomalé vaření,
recepty pro vasika,
krkovicka v hrnci,
vepřové rolky pomalý hrnec,
vepřové rolky v pomalém hrnci,
krkovička pomalé pečení,
selský hrnec,
recept z krkovičky,
rolky z krkovice,
co z krkovičky,
recept krkovička,
recepty krkovička,
krkovicka
Suroviny:
krkovice vepřová,
vejce,
salám,
cibule,
hořčice,
koření,
směs zeleninová mražená,
hlíva ústřičná,
sůl,
pepř
Komentáře (8)