Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Býčí láska

Hodnocení receptu je 5,0 (20×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 25 min Doba přípravy: 25 min

25 min (25 min příprava)

31. 5. 2011 15:37

Suroviny

Porce: 2-3 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 187 kJ / 523 kcal
Bílkoviny96,50 g
Tuky12,50 g
Vláknina0,15 g
Cholesterol 300 mg
Sodík 7,73 g
Sůl18,50 g
Sacharidy6,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Tento recept je přesnou obdobou tady toho receptu..

http://www.toprecepty.cz/recept/15124-pecena-drube...

Jsem přesvědčená, že opět narazím na lidi typu.."fuj tajbl", ale nijak mne to neuráží. Já sama hledala na internetu nějakou variantu, jak žlázy upravit a snad nejvíce tady toho i díky Cathleen máme my.

Vařila i fotila Pejli. U mne zásoby býčích žláz došly! :-))

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

31. 5. 2011 23:00

Jana Remkova: a spletla jsem se.. vařím i podle tebe:-)http://www.toprecepty.cz/recept/20897-pecene-nudli...

JanaDorazinova JanaDorazinova

31. 5. 2011 22:51

Eliza: Proboha živého, co to meleš?:-O Já přece píšu, že máš hezké recepty! Jen máme každá z nás jiné strávníky! Já nepotřebuji, aby u mého fota někdo hýkal, že je jak ze žurnálu, pro mne je ctí, když někdo podle mne uvaří. Nic víc, nic míň. A myslím, že názor na býčí žlázy už jsi dala najevo v mém posledním receptu a já ti za něj děkuji, za každý, i negativní názor jsem ráda. Ale nebudu se škaredit jen proto, že někdo by nepozřel koně, nebo žlázy. To někdy vyzní trochu tak, že ty jíš jen samé super jídlo a ostatní, jak jsi to napsala v uvozovkách posledně.."sežerou všechno":no: A tak to není.

Eliza Eliza

31. 5. 2011 22:45

Sice nevím, co mají býčí koule společného se srovnáváním receptů Jany R. a receptů ode mě;-). Ovšem Jani, beru na vědomí, moje recepty by nikdo z tvých strávníků nejedl a ty jsi tady šéf, takže nashledanou... Když jsou tak hnusné, nezaslouží si být ve společnosti těch tvých...:-/ Myslela jsem, že jsi víc tolerantní, ale propouštím se z těchto stránek...dobrovolně.

JanaDorazinova JanaDorazinova

31. 5. 2011 22:15

Eliza: Nikdo tě přece nenutí!! Elizo, já se hlavně snažím vařit tak, aby to i pro ostatní bylo dostupné-(ikdyž zrovna tahle surovina dostupná moc není, protože je většinou hned pryč).;-) Ty máš krásně vypadající recepty, ale já podle nich holt neuvařím, nikdo by mi to totiž nejedl. Pokud ano, dám ti plus, kolikrát ani nevíš, pokud ne, tak tvůj recept nekomentuji. Dělám to tak u všech, pokud to nehraničí s nějakým opravdu nesmyslem. Tvé recepty rozhodně nesmysly nejsou, ani náhodou. Ale já jsem mnohem jednodušší;-) A já také, stejně, jako ty si za svými recepty stojím a lidé podle nich vaří!!;-)

Karla

31. 5. 2011 22:12

Eliza: Tak si chuť nech zajít a nemusíš ani komentovat, když ti to nejde pod nos:no:

mira348

31. 5. 2011 21:55

kdysi jsem jedla býčí žlázy jako katův šleh,nevěřila jsem,že to je tak dobré a bylo.A vůbec mi nevadilo,že to je ze žláz.A máte pravdu viděla jsem je v Globusu,příště je koupím a udělám.Nemůžu dát bod,nejsem registrovaná,ale jsem tu "pečená vařená"každý den.Zdravím všechny kuchařinky.:-8

Eliza Eliza

31. 5. 2011 21:54

Jste všechny moc milé a nadšené, až bych nejspíš měla mlčet... Ale veřejně přiznávám, že jsou určité věci, které sice mohou být chutné, ale osobně je pokládám za reziduum minulosti (v tomto případě se pravděpodobně jedná o zbytek po předělávání býků na voly, který bylo po zákroku škoda vyhodit...;-):-D ) Asi to může být dobré, ale v tomto životě si nechám podobný chuťový zážitek ujít..;-)

misza misza

31. 5. 2011 21:39

Ty vaše komentáře nemají chybu:-D:-D Jani :-) mňám:-p:yes:

magdalenka magdalenka

31. 5. 2011 20:20

Delikatesa, jedným slovom.

JanaDorazinova JanaDorazinova

31. 5. 2011 20:02

Lenka30: néé, co blázníš!! To je tak zvláštní..hebká surovinka...:-D:-D:-D:-D

Lenka30 Lenka30

31. 5. 2011 19:39

Jani :-D:-D:-D:-D ty jim nedáš pokoj :-D:-D:-D:-D :yes:

cathleen cathleen (moderátorka)

31. 5. 2011 18:14

Jana Remkova: :-) nejen ja, ale ma je rad i manza, syn a doufam, ze ten presvedci i svou nastavajici o tom, ze toto jidlo stoji za ochutnani :yes:

rebeka rebeka

31. 5. 2011 17:49

tahleta bejčí ozdoba byla za "totáče" poměrně běžně k dostání..já to teda nikdy nejedla,ale manžel-tak trochu kanibal:-8:-D:-D:-D-to přímo miluje..
a protože já miluju svého muže,budu kuliska shánět ze všech sil, udělám a předložím na talíř,čímž ho vrátím do dob jeho mládí:-8:-D:-D:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

31. 5. 2011 17:38

cathleen: Já vím, že ty to máš ráda, ale fakt vyzkoušej tohle..:-*;-)

cathleen cathleen (moderátorka)

31. 5. 2011 17:37

Jana Remkova: zadny "fujtajbl", ale naramna ňamina! :-))

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kravské vemeno jak upravit býčí žlázy vemeno recepty vemena býčí koule hovězí vemeno recept kravske vemeno recept jak vařit kravské vemeno býčí žlázy na grilu vemeno recept řízky z vemene býčí žlázy recepty recepty byci zlazy býčí koule recept recept na býčí koule řízek z kravského vemene rizky z kravskeho vemene vařit vemeno kravske vemeno recepty recepty na kravske vemeno

Suroviny: býčí žláza, koření grilovací, strouhanka, olej

TopRecepty.cz

Býčí láska

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0AYL