Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Býčí láska

Hodnocení receptu je 5,0 (20×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 25 min Doba přípravy: 25 min

25 min (25 min příprava)

31. 5. 2011 15:37

Suroviny

Porce: 2-3 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 187 kJ / 523 kcal
Bílkoviny96,50 g
Tuky12,50 g
Vláknina0,15 g
Cholesterol 300 mg
Sodík 7,73 g
Sůl18,50 g
Sacharidy6,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Tento recept je přesnou obdobou tady toho receptu..

http://www.toprecepty.cz/recept/15124-pecena-drube...

Jsem přesvědčená, že opět narazím na lidi typu.."fuj tajbl", ale nijak mne to neuráží. Já sama hledala na internetu nějakou variantu, jak žlázy upravit a snad nejvíce tady toho i díky Cathleen máme my.

Vařila i fotila Pejli. U mne zásoby býčích žláz došly! :-))

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

31. 5. 2011 17:32

Jéé, děkuji za milé komentáře!:-D Stret, ty nemáš chybu!:-D jak jsem se již zmiňovala v poznámce, já to nevařila, ale Pavla-(Pejli). Ale ona je tak dobrá duše, že mi přinesla ochutnat v krabičce od ramy a holky..je to fakt delikatesa!! Je to jemňoučké masíčko, rozplývá se na jazyku a skoro bych řekla, že lepší, než ta játra, podle krerých to Pavla zkoušela. Takže zase budu ta kuliska hlídat, aby si udělala zásobu:-D

Mimochodem, Danko-sodovko, ten název vymyslel Jiří Vranka, se kterým jsem konzultovala tu kategorii, o které nikdo neví, jaká vlastně je;-)

srettka

31. 5. 2011 17:22

Sodovka:já si to hned myslela s tím řízkem ze struku:-O že to nebude až takový zázrak:-)) ať si ta kravská prsénka visijó tam, kde jim to sluší líp:-))

Sodovka Sodovka

31. 5. 2011 17:19

Jani, nádherný, romantický název receptu. Super! Co se týče býčích žláz, tak můj názor znáš. O býčích žlázách, jako o delikatese jsem psala již u tvého receptu Býčí žlázy.
http://www.toprecepty.cz/recept/21131-byci-zlazy-c...

Co se týče vemínka, tak jsem měla možnost ho ochutnat před 28 lety na horské, vojenské, chatě Malý Šišák v Krkonoších. Tam jsme v lednu 1983 dostaly na večeři smažené vemínko s bramborovou kaší. Řízeček přes celý talíř voněl nádherně.:-p Ale když jsem do něho zapíchla vidličku, tak se roztřepal jako rosol :-D (jako mé prso po padesátce):-D :-D :-D . A bylo po večeři.:-)) :-)) :-))

Jenny

31. 5. 2011 17:19

tak za toto další bodík:yes:;-)díky za připomenutí,když mě bylo 15,jsem to jedla u kamarádky-naposledy-bylo to moc dobrý,od tý doby jsem to nejedla...;-)

magdalenka magdalenka

31. 5. 2011 17:01

srettka: u nás sú držky čo u vás dršťky...:-D
(hovädzí žalúdok, teda správne časť z neho, lebo ako vieme, má viac častí)

srettka

31. 5. 2011 16:58

magdalenka:to mě nenapadlo:-O ale bylo mi řečeno, že to není z držky, ale z žaludku či co:-O ona je to vážně tlama?? i s frňákem?:-O a já si do dneška spokojeně po přecpání říkala, holka,sis ale dneska nacpala držku a vona to byla asi kapitální békovina...já se snad dám radšina tu sojovou prachovku...nebo teda sojový maso se tomu řiká:-8 páč já vlastně vůbec nevím, co to do traktu posílám:-O:-))

srettka

31. 5. 2011 16:55

chocolate:nestraš, dost je srettkoviny v topkovicích:-D

magdalenka magdalenka

31. 5. 2011 16:46

srettka: Teba nemožno nemilovať!!!:-D:-D:-D
P.S.
A keď papáš držkovú, nemáš fantómovú bolesť niekde?

chocolate chocolate

31. 5. 2011 16:42

srettka::-D:-)):-D
Neuvažuješ o vlastním blogu?Já bych tě měla v oblíbených, tvé hlášky mi spolehlivě udržují endorfiny i bez sportu;-).

srettka

31. 5. 2011 16:39

krindy pindy:-O já to tušila, jáá to tušila. prý býčí láska...spíš býčí základ hovězí rodiny:-)) a dneska teda vypadaj, jako by právě vyklouzly z fusaku i se držej při sobě:-O no je to masakr a já zase semkám a klekám s uznáním nad odvahou toto vůbec vložit do orálních dutin:-/
u nás jsem je viděla v globusu a hned mi bylo jasno, odkud vítr fouká...tak mě tak napadlo...když to chlapí viděj....nemaj z toho fantomovou bolest?:-D
p.s. ale jinak to vypadá opět vcelki nevinně:-8
já když totiž viděla vemeno v masně,pevněji jsem si přitáhla podpěráka na kozáka a skoro bych sikla...au:-D

spagetka spagetka

31. 5. 2011 16:33

Já tohle miluju, do zbytku rodiny to nedostanu :-(, ale mají jediné štěstí, že se to tu nedá sehnat ;-):-D, až to seženu, chci je vidět, jak poznaj, o co se na talíři jedná :-D:-D:-D

Iriska Iriska

31. 5. 2011 16:24

Jana Remkova:A Děhylov taky znám. Měli jsme tam kousek odsud chatu v Plesné. U Hlučína. Náhodou, je tam moc krásně :-)):-)):-))

Iriska Iriska

31. 5. 2011 16:22

Další parádní recept :-p:-p Já si vzpomínám, že když jsem je poprvé nabídla mé dceři - to byla ještě malá - řekla jsem jí, že to jsou telecí řízky. A jak dlabala. Teď už ví, co jí a moc nám chutnají. Jani, nezbývá než dát bodík.:yes::yes:+

JanaDorazinova JanaDorazinova

31. 5. 2011 16:12

Daniella O.: ale ano, Danielo;-) napíše;-). Ale nevadí a děkuji:-)

Daniella O. Daniella O.

31. 5. 2011 16:11

Ted posilam bodik za manzela, ktery tyhle rizky miluje, ale uz je chudak nemel 10 let. Tady se tohle neprodava :-//.Sama jsem nikdy neochutnala, ale vsichni, co to jedli, potvrdili, ze je to vyborne, nevim, ale nejak se nedonutim ochutnat, ale respektuji, ze chutna jinym, co do sebe nedostanou treba syrovou rybu ....:-D. Nemyslim si, ze nekdo napise, ze je to "fuj tajbl" :-D:-D:-D.....Bylo by to nemistne....

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kravské vemeno jak upravit býčí žlázy vemeno recepty vemena býčí koule hovězí vemeno recept kravske vemeno recept jak vařit kravské vemeno býčí žlázy na grilu vemeno recept řízky z vemene býčí žlázy recepty recepty byci zlazy býčí koule recept recept na býčí koule řízek z kravského vemene rizky z kravskeho vemene vařit vemeno kravske vemeno recepty recepty na kravske vemeno

Suroviny: býčí žláza, koření grilovací, strouhanka, olej

TopRecepty.cz

Býčí láska

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0AYL