Suroviny
Porce: 2-3 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 187 kJ / 523 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 96,50 g |
Tuky | 12,50 g |
Vláknina | 0,15 g |
Cholesterol | 300 mg |
Sodík | 7,73 g |
Sůl | 18,50 g |
Sacharidy | 6,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 5. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Býčí láska
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0AYL
Moje poznámka
Býčí láska
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0AYL
Nejnovější recepty
Nepečené tartaletky s ostružinovou marmeládou
Přidáno před 4 hodinami
Karamelové řezy s pudinkem a krémem z tvarohu
Přidáno před 4 hodinami
Plněné cuketové květy
Přidáno před 4 hodinami
Pizza košíčky
Přidáno před 10 hodinami
Švestková povidla s kořením
Přidáno 22. 8. 2025 21:02:48
Krémové rizoto s houbami a slaninou
Přidáno 22. 8. 2025 20:45:32
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Salám v sýrovém těstíčku
Mummy46 před 35 minutami
Tvarohové řezy - hrnečkové
Vytvarnik před 2 hodinami
Jablečné koláče
Merylas před 3 hodinami
Aljašská treska s koprovou omáčkou
ZboSy před 3 hodinami
Vaječný salát s řapíkatým celerem
ZboSy před 3 hodinami
Rychlovka z krabích tyčinek
Klar98 před 3 hodinami
Pomazánka z hokkaido dýně, s pažitkou a křenem
ZboSy před 3 hodinami
Pečená švestková povidla
Houska68 před 3 hodinami
Rajčatový salát s hermelínem a šunkou
Matlasak před 4 hodinami
Kynuté těsto na cokoli
Nadezda76 před 6 hodinami
Tématické fráze:
kravské vemeno,
jak upravit býčí žlázy,
vemeno recepty,
vemena,
býčí koule,
hovězí vemeno recept,
kravske vemeno recept,
jak vařit kravské vemeno,
býčí žlázy na grilu,
vemeno recept,
řízky z vemene,
býčí žlázy recepty,
recepty byci zlazy,
býčí koule recept,
recept na býčí koule,
řízek z kravského vemene,
rizky z kravskeho vemene,
vařit vemeno,
kravske vemeno recepty,
recepty na kravske vemeno
Suroviny:
býčí žláza,
koření grilovací,
strouhanka,
olej
Komentáře (60)
Stret a rebi, to je srandy kopec, co?
p.s. a s těma kulema..moc se netlem, s batohem pod pasem moc parády pak nenaděláš
Jani,promiň
p.s. kucí bejkatý, kdo nekoulí s námi, koulí proti nám
11-té přikázání...nepozřeš kulí druhých (měj v úctě varlata ostatních,sic ty tvoje ti za trest do velikosti vodního melounu narostou a nebo narostou tam, kde jich nikdá nebylo)
p.s. tímto vyhlašuji stranu na ochranu býčích sáčků
počkej ..srettka..ta ti dá
a protože já miluju svého muže,budu kuliska shánět ze všech sil, udělám a předložím na talíř,čímž ho vrátím do dob jeho mládí
Mimochodem, Danko-sodovko, ten název vymyslel Jiří Vranka, se kterým jsem konzultovala tu kategorii, o které nikdo neví, jaká vlastně je
http://www.toprecepty.cz/recept/21131-byci-zlazy-c...
Co se týče vemínka, tak jsem měla možnost ho ochutnat před 28 lety na horské, vojenské, chatě Malý Šišák v Krkonoších. Tam jsme v lednu 1983 dostaly na večeři smažené vemínko s bramborovou kaší. Řízeček přes celý talíř voněl nádherně.
(hovädzí žalúdok, teda správne časť z neho, lebo ako vieme, má viac častí)
P.S.
A keď papáš držkovú, nemáš fantómovú bolesť niekde?
Neuvažuješ o vlastním blogu?Já bych tě měla v oblíbených, tvé hlášky mi spolehlivě udržují endorfiny i bez sportu
u nás jsem je viděla v globusu a hned mi bylo jasno, odkud vítr fouká...tak mě tak napadlo...když to chlapí viděj....nemaj z toho fantomovou bolest?
p.s. ale jinak to vypadá opět vcelki nevinně
já když totiž viděla vemeno v masně,pevněji jsem si přitáhla podpěráka na kozáka a skoro bych sikla...au