Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 245 kJ / 537 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 20,74 g |
| Tuky | 3,51 g |
| Vláknina | 46,03 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 97 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 86,45 g |
Postup přípravy
Krok 1: V šupke uvarené zemiaky ošúpeme a narežeme na kocky. Špekačky narežeme na kocky.
Krok 2: Na oleji orestujeme cibuľu. Pridáme fazuľky, pretlak, soľ, korenie.
Krok 3: Podlejeme vodou a dusíme 10 - 15 minút. Potom pridáme zemiaky, vložíme narezané špekačky a necháme 5 minút povariť. Podávame s chlebom.
Zveřejněno 10. 6. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Fazolkový guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rg9K
Moje poznámka
Fazolkový guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rg9K
Nejnovější recepty
Kapr na křenu
Přidáno před 4 hodinami
Sváteční vánočka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 11 hodinami
Kokosky ze tří surovin podle Kamily Nývltové
Přidáno před 12 hodinami
Topinamburový krém podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 13 hodinami
Vlašský salát podle ČSN
Přidáno před 13 hodinami
Vosí hnízda s matcha a pistáciovou náplní
Přidáno 10. 12. 2025 14:21:35
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánočka II
Sojkal před 5 minutami
Citronové rohlíčky
Terka39 před 49 minutami
Nejlepší nadýchané muffiny
VerunkaBerunka před 1 hodinou
Šlehačkové cukroví
MonikaHo před 2 hodinami
Uherská pěna
Daami před 2 hodinami
Zelňačka z hlávkového zelí
Kajkajak před 4 hodinami
Mandlové laskonky
IRBONA před 4 hodinami
Pudinkové jahodové tyčinky
AnettaP před 4 hodinami
Perníkové kroužky
Vitek2015 před 5 hodinami
Tématické fráze:
buřtový guláš,
fazolkový guláš,
patizon recepty,
gulášové recepty,
receptl na burtovy gulas,
recepty buřtový guláš,
fazolkovy na paprice,
burtovy gular,
recept na buřtový fazolový guláš,
guláš recept,
recepty -bramborový guláš-buřtový,
gulaš buřtový,
fazolková guláš
Suroviny:
fazolky zelené,
česnek,
cibule,
protlak rajčatový,
olej,
pepř,
sůl,
brambory,
špekáček
Komentáře (6)