Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 767 kJ / 900 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 35,17 g |
| Tuky | 82,15 g |
| Vláknina | 0,60 g |
| Cholesterol | 196 mg |
| Sodík | 2,57 g |
| Sůl | 6,33 g |
| Sacharidy | 4,78 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 6. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tvarůžkovo-žampionová chuťovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DwPn
Moje poznámka
Tvarůžkovo-žampionová chuťovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DwPn
Nejnovější recepty
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 3 hodinami
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 6 hodinami
Brynzové halušky
Přidáno před 8 hodinami
Sýrové placky
Přidáno před 11 hodinami
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 12 hodinami
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 1 hodinou
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 2 hodinami
Svačinové sendviče
Kajkajak před 2 hodinami
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 3 hodinami
Jarní salát
Kajkajak před 4 hodinami
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 5 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 5 hodinami
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 5 hodinami
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 6 hodinami
Tiramisu od Itala
Chasti před 6 hodinami
Tématické fráze:
chuťovky z tvarůžků,
trvanlivost žampionů,
tvarůžky v zampionech,
chuťovky mini bagetky,
chutovky z tvaruzek,
zampiony jako chutovka,
jednohubky se žampiony,
žampionová pomazánka na jednohubky,
recept tvaružky v žampionech,
tvarůžko,
trvanlivost žampiony,
žampiony trvanlivost,
trvanlivost žamponů,
zampiony-trvanlivost,
trvanlivost tvaruzku diskuze,
trvanlivost žampiony v lednice,
chuťovky k pivu,
trvanlivost zampion,
chuťovka z tvarůžků,
chutovky k pivu brno
Suroviny:
sýr tvarůžky kulaté,
pomazánka smetanová,
máslo,
majonéza,
cibulka jarní,
žampióny,
paprika čerstvá červená,
sůl,
pepř bílý
Komentáře (14)
Díky,jsem potěšen,že chutnalo
... protože po pár zkušenostech s Colombovými recepty jsem prozíravě vyráběl z dvojnásobného množství surovin. I když musím nerad přiznat, že jsem musel "po babicovsku" provést několik náhrad, například pomazánkové máslo namísto té Bánovecké pomazánky, vynechal jsem majonézu. Ale byl jsem rád, že tvarůžky byly kupodivu docela vyzrálé (na to, že měly razítko trvanlivosti do 9. května), skoro žádný ten bílý "tvarohový" střed... veliká dobrota, díky za recept, zas ho někdy zopáknu!