Suroviny
Porce: na 15 kousků
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 22 579 kJ / 5 397 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 118,14 g |
Tuky | 215,42 g |
Vláknina | 26,40 g |
Cholesterol | 1,11 g |
Sodík | 342 mg |
Sůl | 0,72 g |
Sacharidy | 733,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 8. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Koláč s drobenkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VJqz
Moje poznámka
Koláč s drobenkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VJqz
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Restovaná zelenina jako ratatouille po našem
Přidáno před 1 hodinou
Bábovka s čokoládou a kokosem
Přidáno před 10 hodinami
Krémová polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 14 hodinami
Kuřecí karí
Přidáno před 16 hodinami
Kuřecí játra se zeleninou a žampiony podle vietnamské kuchyně
Přidáno 16. 9. 2025 05:48:45
Indické kuřecí nudličky
Přidáno 15. 9. 2025 20:10:14
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové na způsob golubců
samsi před 1 hodinou
Drobenková buchta se švestkami
aladew před 10 hodinami
Sypaný tvarohovo-jablečný koláč
svidrnochovas@seznam.cz před 12 hodinami
Řecká musaka
misula29 před 13 hodinami
Jablečné koláče
macchinhtri030 před 16 hodinami
Treska na másle
Houmicek před 17 hodinami
"Gulášovka"z cukety
Jaruskaa před 19 hodinami
Polévka z červené čočky se slaninou a hruškou
kokronilla před 20 hodinami
Pečená rajčatová směs
Marfyk před 22 hodinami
Polévka z hlávkového zelí
Pitan 15. 9. 2025 20:19
Tématické fráze:
dýňový koláč s drobenkou,
koláč s drobenkou,
drobenkový koláč,
švestkový koláč s drobenkou bez drozdi,
jak udělat kvásek na koláče,
kolac z hrube mouky,
kvasek na kolac,
kvasek na kolace,
koláč z moruše,
jak udělat kvásek na koláč,
moruše koláč,
koláče z hrubé mouky,
moruše použití recepty,
kynutý koláč z hrubé mouky,
kolac s moruše,
jak připravit drobenku,
kvásek do koláče,
jak připravit kvásek na koláče,
koláč s hrubé mouky,
drobenka na koláč
Suroviny:
mouka hladká,
mouka polohrubá,
sůl,
cukr krystal,
mléko,
vejce,
máslo,
droždí,
ovoce,
mouka hrubá,
cukr krupice,
máslo,
máslo,
rum
Komentáře (10)
Ještě k té mouce. Moje teta mi vždycky říkala, že hrst dvě hladké mouky dává vždycky, že těsto je mnohem jemnější. A má pravdu