Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 485 kJ / 3 462 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 280,65 g |
Tuky | 212,62 g |
Vláknina | 29,95 g |
Cholesterol | 795 mg |
Sodík | 1,16 g |
Sůl | 2,68 g |
Sacharidy | 61,17 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 8. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové ocásky pečené v kolalokově limonádě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zqMY
Moje poznámka
Vepřové ocásky pečené v kolalokově limonádě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zqMY
Nejnovější recepty
Plněná kuřecí prsa na pórku
Přidáno před 4 hodinami
Rybí závitek z makrely
Přidáno před 4 hodinami
Salát s řapíkatým celerem a pomerančem
Přidáno před 4 hodinami
Cuketové knedlíky a cuketové zelí
Přidáno před 5 hodinami
Koláčky s tvarohem a kiwi
Přidáno před 5 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a žampiony
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová plec pečená pomalu společně s bramborami a mrkví
Suumaa před 3 hodinami
Jahodové řezy se smetanou a želatinou
Martina5672 před 3 hodinami
Dort z palačinek
Martina5672 před 3 hodinami
Řezy raffaelo
Martina5672 před 3 hodinami
Tažený štrúdl
Lenuus před 3 hodinami
Jablkový perník
collins před 5 hodinami
Přírodní kotlet s žampiony
DavidVolvo před 7 hodinami
Vepřový pörkölt s nokedli
caprioli před 8 hodinami
Zeleninová polévka s fazolemi a špenátem
Kajkajak před 10 hodinami
Barevné hranolky, pečené se žampiony
karfil@post.cz před 10 hodinami
Tématické fráze:
vepřový ocásek,
vepřový ocásek recept pečeně,
pečený vepřový ocásek,
veprový ocásek recepty,
prasečí ocásky recepty,
vepřový ocásek recept,
pečené křížové kosti,
prasečí ocasky,
vepřový ocásek pečený,
prasečí ocásek recept,
pečené uzené ocásky,
recept na praseci ocasky,
pečený ocásek,
křížové kosti pečené,
prasečí ocásek,
vepřová pečeně,
veprove krizove kosti,
praseci ocasky recept,
recepty vepřový ocásek,
pečené uzené vepřové ocásky
Suroviny:
ocas vepřový,
cibule,
mrkev,
petržel,
celer,
coca cola,
víno červené,
vývar,
zavařenina rybízová,
sůl,
pepř,
máslo
Komentáře (27)
Tohle na coca-cole jedl, protože já to jednou měla v restauraci (byla to žebra) a zbylo, takže to dojídal, až měl boule za ušima a už mu to nevadí...
Děkuji za krásnou fotodokumentaci. Že je to bezva maso, co?
Dala jsem fotky - i těch syrových chvostíků a pak hotového, klidně smaž
Ja som si myslela, že je to chvostík, pokračovanie chrbtice - to čo má prasa zakrútené, zopár stavcov obalených tukom a kožou, dáva sa to často do huspeniny.
Jen dotaz, opravdu žádná tekutina nebo rozpuštěný tuk na to naložení? Tu colu s vínem přidat hned pak k masu do trouby k pečení - já vím, že to tam tak píšeš, jen si to upřesňuju