Suroviny
Porce: 1 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 031 kJ / 485 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,98 g |
Tuky | 9,31 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 640 mg |
Sůl | 1,11 g |
Sacharidy | 78,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 9. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Játrový sýr smažený v trojobalu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JE4o
Moje poznámka
Játrový sýr smažený v trojobalu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JE4o
Nejnovější recepty
Toasty s anglickou slaninou
Přidáno před 9 hodinami
Točený dort plněný ovocem
Přidáno před 10 hodinami
Jednohubky s dírou
Přidáno před 11 hodinami
Cuketová směs na topinky
Přidáno před 14 hodinami
Tarhoňa s restovanou zeleninou
Přidáno 18. 7. 2025 17:10:14
Rajčatový salát
Přidáno 18. 7. 2025 09:00:02
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zelné placky se sýrem
Matea před 3 hodinami
Jednoduchá meruňková bublanina
Violator před 3 hodinami
Kefírová rychlovka s ovocem
Eva.H.D. před 5 hodinami
Nadýchaná bublanina s meruňkami
Dana89 před 6 hodinami
Veselé muffinky
Natkaaa před 7 hodinami
Mořský Rumcajs
zdenda53 před 7 hodinami
Jadel ve slanině
majka.k před 8 hodinami
Rajská omáčka s karbanátkem
MichalP před 8 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Lela5774 před 8 hodinami
Tématické fráze:
smazeny jatrovy syr,
trojobal syr,
játrová paštika v trojobalu,
játrový sýr,
obalovaná paštika,
trojobal na sýr,
paštika v trojobalu,
játrový sýr recept,
játrový sýr složení,
recept na játrový sýr,
obalovana jatrova pastika,
trojobal,
obaleny jatrovy syr,
rychlý trojobal,
paštika v pozlatku,
jak obalit sir na smažení,
smazena pastika,
recepty z lanchmitu,
játrový sýr smažený,
syr v trojobalu
Suroviny:
sýr játrový,
vejce,
mouka hladká,
strouhanka,
olej,
salát ledový,
rajče,
paprika čerstvá žlutá
Komentáře (21)
No, "Přání otcem myšlenky" neboli "Lidé rádi uvěří tomu, čemu uvěřit chtějí", že
Já do použitých surovin vždy píšu ten název,který je uveden na obalu daného výrobku.V tomto případě"játrový sýr"
Ale jinak není problém obalit a usmažit sýr hranatého tvaru,jak píšu v popisku pod fotkou
"Játrový sýr smažený v trojobalu"
No, pamatuji doby, kdy se ještě dbalo na rozdíl mezi
játrovým SÝREM
https://www.google.com/search?q=j%C3%A1trov%C3%BD+...
a
játrovým SALÁMEM
https://www.google.com/search?q=j%C3%A1trov%C3%BD+...
Je to opravdu taková rychlovka a jak uvádím"pro začátečníky"nenáročné jak o financích,tak o čase
Ještě jednou díky
Také jsem kdysi smíchala játrovou paštiku s kořením,vajíčkem a strouhankou na takové jako by "karbenátky"To osmažit šlo a nebyly špatné,ale paštiku,jako takovou bych asi též neměla odvahu osmahnout