Suroviny
Porce: 1 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 031 kJ / 485 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,98 g |
Tuky | 9,31 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 640 mg |
Sůl | 1,11 g |
Sacharidy | 78,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 9. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Játrový sýr smažený v trojobalu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JE4o
Moje poznámka
Játrový sýr smažený v trojobalu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JE4o
Nejnovější recepty
Rebarborová bublanina s kokosem
Přidáno před 44 minutami
Filety ze pstruha s rajčaty
Přidáno před 2 hodinami
Plněné bagetky s míchanými vajíčky
Přidáno před 7 hodinami
Kuřecí maso na paprice pro diabetiky bez mouky
Přidáno před 22 hodinami
Plněná kuřecí prsa s hráškem ( vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 22 hodinami
Maďarská krkovička
Přidáno 18. 5. 2025 13:25
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Guadeloupský kuřecí salát
Antonausprag před 32 minutami
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
Ivet88 před 1 hodinou
Frankfurtská jemná polévka
AnnaP4 před 1 hodinou
Výborné lasagne
Papucel před 1 hodinou
Mleté na způsob hašé
Neposlusna před 1 hodinou
Nadýchaný hrnečkový perník
Lucinka85 před 2 hodinami
Boloňské špagety s mletým masem podle Petry
kamilkamil před 2 hodinami
Kuřecí polévka
Kajkajak před 3 hodinami
Koblížky jednotlamky (mini koblihy)
kucharka1 před 3 hodinami
Dančí guláš s knedlíkem
jarekpavlica před 4 hodinami
Tématické fráze:
smazeny jatrovy syr,
trojobal syr,
játrová paštika v trojobalu,
játrový sýr,
obalovaná paštika,
trojobal na sýr,
paštika v trojobalu,
játrový sýr recept,
játrový sýr složení,
recept na játrový sýr,
obalovana jatrova pastika,
trojobal,
obaleny jatrovy syr,
rychlý trojobal,
paštika v pozlatku,
jak obalit sir na smažení,
smazena pastika,
recepty z lanchmitu,
játrový sýr smažený,
syr v trojobalu
Suroviny:
sýr játrový,
vejce,
mouka hladká,
strouhanka,
olej,
salát ledový,
rajče,
paprika čerstvá žlutá
Komentáře (21)
No, "Přání otcem myšlenky" neboli "Lidé rádi uvěří tomu, čemu uvěřit chtějí", že
Já do použitých surovin vždy píšu ten název,který je uveden na obalu daného výrobku.V tomto případě"játrový sýr"
Ale jinak není problém obalit a usmažit sýr hranatého tvaru,jak píšu v popisku pod fotkou
"Játrový sýr smažený v trojobalu"
No, pamatuji doby, kdy se ještě dbalo na rozdíl mezi
játrovým SÝREM
https://www.google.com/search?q=j%C3%A1trov%C3%BD+...
a
játrovým SALÁMEM
https://www.google.com/search?q=j%C3%A1trov%C3%BD+...
Je to opravdu taková rychlovka a jak uvádím"pro začátečníky"nenáročné jak o financích,tak o čase
Ještě jednou díky
Také jsem kdysi smíchala játrovou paštiku s kořením,vajíčkem a strouhankou na takové jako by "karbenátky"To osmažit šlo a nebyly špatné,ale paštiku,jako takovou bych asi též neměla odvahu osmahnout