Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie14 392 kJ / 3 440 kcal
Bílkoviny40,69 g
Tuky18,44 g
Vláknina198,28 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 184 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy678,63 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

Bahula

15. 9. 2013 17:01

:yes::-p:-K

spagetka

15. 9. 2013 16:49

Tohle mi uteklo, takže ukládám, hrušek bude letos dost a změna je život :-p:-p:-p:yes::yes::yes:

tejaja

15. 9. 2013 16:43

Adelaide: Jikotka: Ďakujem za fotky aj komentáre ;-)

Adelaide

15. 9. 2013 16:33

Tak jsem bodík přidala - sice neztuhla, ale úplně taky neteče - z chlebu s máslem neutekla a na koláče nebo speciálně do palačinek bude úplně naprosto vhodná :) a fotečky navíc :)

Adelaide

31. 8. 2013 22:01

Tak jsem prubla základní recept :) jen hrušky + hřebíčky a skořice + citron a pak cukr.. a protože jsem to chtěla jen jednodruhové, tak aby byla trochu vyvoněná, tak navíc trošku mleté skořice.. je ve sklencích právě otočená, tak uvidím do rána, jak to dopadne - a hlavně, jestli pořádně zhoustne. (pak můžu dodat fotos a bodos :-)) )
Strom je obsypaný - posbírala jsem si ty měkké, sladší - než se to otrhá na kaléšky :)
(zavařené máme od loňska, o povidla se postará mamka - tak jsem nakoukla, co ještě vymýšlet dalšího..:-K do štrůdlu jsem je dnes namíchala se žňovkama:-D )

Jikotka

4. 9. 2012 22:29

Terezko,dneska jsem udělala a musím říct že jsem nadšená :yes::yes::yes:,mám džem jenom hrušky a nektarinky,ale je výborný..dala jsem s dovolením fotky...

tejaja

12. 9. 2011 20:23

zizala: Jarka, samotný hruškový lekvár sa mi zdá trocha nevýrazný, tak ho väčšinou miešam. Veľmi dobrá je aj kombinácia s bazou. ;-)

zizala

11. 9. 2011 19:38

Tak z hrušek jsem zatím dělala jen povidla, verze s ostružinami se mi líbí :yes:

Jenny

11. 9. 2011 19:25

to jsem nevěděla,že se ostružinám řeknou černice...;-)
marmoška je to určitě lahodná,černíc:-D mám plný mrazák...:yes::yes:

Severinka

11. 9. 2011 19:22

Hmm, zajímavé, já peču z hrušek povidla, ale to až dýl až z těch zimních, až změknou;-);-)

tejaja

11. 9. 2011 17:54

Anna Kocikova: Anička, netreba, ak robíš podľa môjho receptu, tak tam ani nijaký želírovací prípravok nemám. Ríbezle majú vysoký obsah pektínu, takže to krásne zhustne, nie je treba nijaké prípravky, sú zbytočné.

Anna Kocikova

11. 9. 2011 13:40

Terezko už jsem podle Tebe dělala rybízovou marmeládu a ta teda panečku je:-p:yes::yes::yes:Tohle je také zajímavý receptík:-p+1:yes:Jen takový dotaz-u rybízových marmelád nepoužívám žádný želírovací přípravek,tady také není třeba,je to dost husté:-?

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: recepty z hrušek hruškový džem hrušky recepty co z hrušek hruškový džem recept marmeláda z hrušek hrušky džem džem z nektarinek recept na hruškový džem hrušková marmeláda recept hrušky recept hrušková džem marmeláda z hrušek recept marmeláda z nektarinek recept na hruškovou marmeladu recept na marmeládu z hrušek měkké hrušky džem hruška recept z hrušek z hrušek

Suroviny: hruška, nektarinky, ostružiny, citron, cukr, koření hřebíček, skořice celá

TopRecepty.cz

Džemy z hrušek

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/6Yk7