Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 787 kJ / 188 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 34,20 g |
Tuky | 5,70 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 72 mg |
Sodík | 70 mg |
Sůl | 0,15 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 9. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Přírodní plátek s pepřovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YVo9
Moje poznámka
Přírodní plátek s pepřovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YVo9
Nejnovější recepty
Smažený květák v těstíčku s nivou
Přidáno před 2 hodinami
Křehký koláč s mákem
Přidáno před 5 hodinami
Brokolicovo-mrkvová pomazánka
Přidáno před 5 hodinami
Paštičky s lososovou pomazánkou
Přidáno před 5 hodinami
Tataráček z matjesů
Přidáno před 6 hodinami
Tousty z trouby se šunkovou smaženicí
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Babiččina žemlovka s jablky a bez rozinek
Standa67 před 1 hodinou
Cuketová buchta
Janet.P před 1 hodinou
Jednoduché punčové řezy
AdyCha před 3 hodinami
Utopenci - ráno naložit, večer baštit
krrkk před 4 hodinami
Jednoduchý banánový chlebíček
nelinka62 před 5 hodinami
Drožďová polévka
Kajkajak před 5 hodinami
Pórková polévka
MichalRaby před 6 hodinami
Likér z aronie
jana.kulkova před 7 hodinami
Dýňový koláč s mandlovou drobenkou
zdraveskamcou před 9 hodinami
Cuketové řezy s malinami
zdraveskamcou před 10 hodinami
Tématické fráze:
pepřový sos,
vepřová pečeně bez kosti plátky recept,
přirodní vepřová pečeně,
vepřova pečeně přírodní,
pepřový přeliv na maso,
vepřová pečeně bez kosti plátky,
vepřové plátky pečene přírodní,
pepřový bešamel,
přeliv na maso pepřový,
veprove platky s peprovym prelivem,
prirodni kureci platek,
vepřová pečeně bez kosti plátky recepty,
přírodní plátky,
prirodni kureci platek s ryzi,
sos na přírodní maso,
recept na kureci prirodni platek,
recept na přírodní vepřové plátky,
přírodní vepřová pečeně s kostí recept,
rychly přírodní platek,
preliv k masu
Suroviny:
pečeně vepřová,
pepř čtyř barev,
pepř mletý,
sůl,
olej,
solamyl,
voda
Komentáře (14)
já tedy také volím bram.kaši nebo rýži, ale občas zhřeším a pochutnám si na hranolkách
Pajajko, já jsem taky čistokrevná masařka- ne moucha