Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 787 kJ / 188 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 34,20 g |
Tuky | 5,70 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 72 mg |
Sodík | 70 mg |
Sůl | 0,15 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 9. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Přírodní plátek s pepřovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YVo9
Moje poznámka
Přírodní plátek s pepřovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YVo9
Nejnovější recepty
Banánové muffiny s kousky čokolády
Přidáno před 1 hodinou
Čalamáda
Přidáno před 2 hodinami
Švestkový crumble s ořechy
Přidáno před 3 hodinami
Cizrnový teplý salát s rybou
Přidáno před 4 hodinami
Muffiny se švestkami a mákem
Přidáno před 19 hodinami
Kančí nudličky
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rajčatový protlak
douver před 1 hodinou
Karamelové zelí
Jaroslav.gois@gmail.com před 2 hodinami
Štrúdl z pomazánkového másla
Picik před 3 hodinami
Cuketové Míša řezy
Beruna před 3 hodinami
Rychlý jablečný štrúdl - listové těsto
Ilack před 3 hodinami
Drobenka na koláč
Pavluska75 před 4 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
Bertas před 4 hodinami
Extra rychlé lívance
Cecilka21 před 5 hodinami
Nejlepší špenát
Ellen1 před 5 hodinami
Tématické fráze:
pepřový sos,
vepřová pečeně bez kosti plátky recept,
přirodní vepřová pečeně,
vepřova pečeně přírodní,
pepřový přeliv na maso,
vepřová pečeně bez kosti plátky,
vepřové plátky pečene přírodní,
pepřový bešamel,
přeliv na maso pepřový,
veprove platky s peprovym prelivem,
prirodni kureci platek,
vepřová pečeně bez kosti plátky recepty,
přírodní plátky,
prirodni kureci platek s ryzi,
sos na přírodní maso,
recept na kureci prirodni platek,
recept na přírodní vepřové plátky,
přírodní vepřová pečeně s kostí recept,
rychly přírodní platek,
preliv k masu
Suroviny:
pečeně vepřová,
pepř čtyř barev,
pepř mletý,
sůl,
olej,
solamyl,
voda
Komentáře (14)
já tedy také volím bram.kaši nebo rýži, ale občas zhřeším a pochutnám si na hranolkách
Pajajko, já jsem taky čistokrevná masařka- ne moucha