Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 787 kJ / 188 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 34,20 g |
| Tuky | 5,70 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 72 mg |
| Sodík | 70 mg |
| Sůl | 0,15 g |
| Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 9. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Přírodní plátek s pepřovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YVo9
Moje poznámka
Přírodní plátek s pepřovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YVo9
Nejnovější recepty
Bezlepkové rohlíčky
Přidáno před 1 hodinou
Krkovice na černém pivu se zeleninou a nivovou přikrývkou
Přidáno před 2 hodinami
Éclair Tiramisu podle Heleny Fléglové
Přidáno před 2 hodinami
Vánoční vídeňské dortíčky
Přidáno před 12 hodinami
Čokoládová kolečka s mandlemi
Přidáno před 17 hodinami
Lehký salát z červené řepy s mozzarellou a vlašskými ořechy
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Obrácené pečené řízky
Kmotrajara před 7 minutami
Farářské řízky
Elliska4321 před 1 hodinou
Omáčka z čerstvých rajčat
maris před 3 hodinami
Snadné škvarkové pagáčky
Wanilor před 3 hodinami
Vánoční cukroví
RadkaS89 před 4 hodinami
Cikánský řízek
Sweety77 před 4 hodinami
Domácí kmínový chleba
jaromira.hod před 7 hodinami
Gothajský salám na způsob utopenců
RH-12 před 10 hodinami
Jogurtová buchta
kiramon před 11 hodinami
Tématické fráze:
pepřový sos,
vepřová pečeně bez kosti plátky recept,
přirodní vepřová pečeně,
vepřova pečeně přírodní,
pepřový přeliv na maso,
vepřová pečeně bez kosti plátky,
vepřové plátky pečene přírodní,
pepřový bešamel,
přeliv na maso pepřový,
veprove platky s peprovym prelivem,
prirodni kureci platek,
vepřová pečeně bez kosti plátky recepty,
přírodní plátky,
prirodni kureci platek s ryzi,
sos na přírodní maso,
recept na kureci prirodni platek,
recept na přírodní vepřové plátky,
přírodní vepřová pečeně s kostí recept,
rychly přírodní platek,
preliv k masu
Suroviny:
pečeně vepřová,
pepř čtyř barev,
pepř mletý,
sůl,
olej,
solamyl,
voda
Komentáře (14)
já tedy také volím bram.kaši nebo rýži, ale občas zhřeším a pochutnám si na hranolkách
Pajajko, já jsem taky čistokrevná masařka- ne moucha