Suroviny pro 8
8
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 249 kJ / 3 167 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 79,56 g |
Tuky | 105,46 g |
Vláknina | 19,00 g |
Cholesterol | 736 mg |
Sodík | 310 mg |
Sůl | 0,63 g |
Sacharidy | 465,31 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 10. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Staročeské řepáky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qM7y
Moje poznámka
Staročeské řepáky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qM7y
Nejnovější recepty
Krkovička se sušenými rajčaty a hráškem
Přidáno před 9 hodinami
Kořenová zelenina ve sladkokyselém nálevu
Přidáno před 10 hodinami
Makový litý koláč se švestkami
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí špíz s bylinkovou marinádou
Přidáno před 11 hodinami
Salsa zavařená na zimu
Přidáno před 11 hodinami
Steaky z kapra
Přidáno před 11 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketové placičky
kachlicka77 před 24 minutami
Jablkový koláč z jogurtu (s perníkovou drobenkou)
Sony.P před 1 hodinou
Karamelový dezert
thekumsen před 1 hodinou
Kuře pečené v máslové marinádě
jijana před 2 hodinami
Lasagne se špenátem
Sova1 před 3 hodinami
Uzený vývar s nudlemi a knedlíčky
barypb před 4 hodinami
Hrušková povidla na frgále
LeoBart před 4 hodinami
Bramborové knedlíky
Alamatej před 6 hodinami
Cikánské cukroví
Annnn před 6 hodinami
Koláč s jablečnou nádivkou
Evajira před 6 hodinami
Tématické fráze:
staročeské řepánky,
babiččiny řepánky,
řepák,
řepáky buchty,
řepánky,
buchty řepáky,
třepáky,
staroceske recepty,
kolínské řepánky,
staročesky medovník recept,
recept na staročeské řepánky,
buchty řepánky,
buchty řepáky recept,
řepánky recept,
řepák elektrický,
buchta repak,
bramborové třepáky,
kolace repaky,
řepánky staročeské,
buchty-řepáky
Suroviny:
mouka polohrubá,
máslo,
cukr krupice,
vejce,
mléko,
droždí,
sůl,
cukrovka,
mák,
skořice,
voda
Komentáře (12)
ale vypadá to velmi jedle a máš je moooc hezké..řepáky