Autentické špagety carbonara podle Emanuela
Traduje se, že špagety Carbonara vznikly v Římě. Ale s jistotou nemůžeme tvrdit ani to, že je opravdu vymysleli Italové. Ať je to s jejich původem jakkoliv, zásadní jsou použité suroviny. Kvalitní a poctivé ingredience, žádné náhražky, vytvoří tu báječnou chuť.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 4 233 kJ / 1 012 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 81,94 g |
Tuky | 73,10 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,81 g |
Sodík | 3,10 g |
Sůl | 5,90 g |
Sacharidy | 6,51 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Podle pořadu S Italem v kuchyni.
Vím, že podobné recepty tu již máme, ale tento italský zatím chybí.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
13. 4. 2013 22:44
Ivanko, ani netušíš, jak miluju Tvoje fotografie - hlavně ty pod mými recepty ....Je to vždycky pohlazení a tím, že se vracíš k mým vložeým receptům, vyjadřuješ důvěru a já Ti za ni moc děkuju. Těším se na další Tvoje obrázky...
13. 4. 2013 18:10
4. 3. 2013 12:48
6. 2. 2013 09:50
18. 1. 2013 12:24
3. 8. 2012 12:19
29. 6. 2012 15:47
16. 4. 2012 14:44
Elize letí bod za zveřejnění a krásné fotky
20. 2. 2012 22:52
a představ si, ta vajíčka nebyla ani domácí tak nevím, jak to, že to je takové
ale byly skvělé.. mňam
20. 2. 2012 22:48
Rebuš, ty jsi ty špagety vařila s kurkumou nebo s kari, ne...? Ovšem jestli je ta překrásná barva pouze zásluhou žloutků, tak ode mě pozdravuj svoje spokojené slepičky...jsou pěkně rozmazlené.. Ještě zlaté skořápky a na rukou je chovej...
20. 2. 2012 15:49
posílám ti bodík a obrázky
13. 2. 2012 12:46
26. 12. 2011 14:24
15. 11. 2011 21:08
8. 10. 2011 16:59
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 7 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 11 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 12 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 12 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 12 hodinami
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 14 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
JaninaZ. uvařila před 5 hodinami
Škvarkovníčky (škvarkové rohlíčky)
Tonja uvařila před 6 hodinami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 6 hodinami
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 7 hodinami
Houbovo-pórkové vepřové maso
Elivet uvařil před 7 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Moanka uvařila před 7 hodinami
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 10 hodinami
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Desatero rad na téma špagety carbonara: Vše, co o nich potřebujete vědět
Těstoviny jako z pořadu Prostřeno: Jak dlouho je vařit, aby byly vynikající, a co znamená al dente?
Slavné těstoviny carbonara jsou úžasně jemné a krémové díky omáčce ze žloutků. Ty se ovšem musejí přidat v pravou chvíli
Další recepty
Tématické fráze: špagety carbonara s italem v kuchyni špagety carbonara špagety carbonara recept spageti carbonara od itala v kuchyni spagety carbonara pohlreich s italem v kuchyni spagety carbonara s italem v kuchyni recepty špagety špagety podle pohlreicha těstoviny carbonara pohlreich emanuel ridi recepty emanuel ridi špagety carbonara-emanuel ridi recepty emanuela ridiho carbonara recept omáčka na špagety carbonara s italem v kuchyni carbonara spagety carbonara video omáčka carbonara recept spagety carbonara recept na špagety carbonara
Suroviny: těstoviny špagety, pancetta, žloutek, pecorino, olej olivový, pepř, sůl
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L5Zv
44 názorů