Suroviny
Porce: 2 - 3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 774 kJ / 663 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 32,25 g |
Tuky | 8,90 g |
Vláknina | 49,00 g |
Cholesterol | 30 mg |
Sodík | 570 mg |
Sůl | 1,25 g |
Sacharidy | 108,25 g |
Postup přípravy
Krok 1: Náplň: cibuľu a cesnak narežeme na jemno, pridáme sekanú bazalku, na malá kocôčky narezanú paradajku a papriku, osolíme a premiešame.
Krok 2: Baklažán narežeme pozdĺžne na plátky asi 7–8 mm hrubé. Poukladáme ich na vymastený plech, jemne osolíme. Na každý plátok navrstvíme zeleninovú zmes.
Krok 3: Pečieme zakryté v rúre asi 30 minút. Potom odkryjeme, posypeme syrom a zapečieme. Podávame so šalátom, prípadne pečenými zemiakmi a akoukoľvek bielou studenou omáčkou.
Zveřejněno 13. 10. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lilkové kopečky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qMVp
Moje poznámka
Lilkové kopečky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qMVp
Nejnovější recepty
Banánové muffiny s kousky čokolády
Přidáno před 2 hodinami
Tvarohové knedlíčky plněné švestky a borůvkami
Přidáno před 2 hodinami
Čalamáda
Přidáno před 3 hodinami
Švestkový crumble s ořechy
Přidáno před 4 hodinami
Cizrnový teplý salát s rybou
Přidáno před 4 hodinami
Muffiny se švestkami a mákem
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Banánové muffiny s kousky čokolády
kacaba10 před 44 minutami
Rajčatový protlak
douver před 2 hodinami
Karamelové zelí
Jaroslav.gois@gmail.com před 3 hodinami
Štrúdl z pomazánkového másla
Picik před 3 hodinami
Cuketové Míša řezy
Beruna před 4 hodinami
Rychlý jablečný štrúdl - listové těsto
Ilack před 4 hodinami
Drobenka na koláč
Pavluska75 před 4 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
Bertas před 5 hodinami
Extra rychlé lívance
Cecilka21 před 6 hodinami
Tématické fráze:
lilková musaka,
špagety ze zeleninovu omáčkou,
lilkové recepty
Suroviny:
baklažán,
sýr,
cibule bílá,
paprika,
česnek,
bazalka čerstvá,
sůl
Komentáře (10)