Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 316 kJ / 1 988 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 82,96 g |
Tuky | 170,81 g |
Vláknina | 11,26 g |
Cholesterol | 380 mg |
Sodík | 3,50 g |
Sůl | 8,64 g |
Sacharidy | 25,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 10. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Treska na jehle
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jO6l
Moje poznámka
Treska na jehle
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jO6l
Nejnovější recepty
Restovaná zelenina jako ratatouille po našem
Přidáno před 9 hodinami
Bábovka s čokoládou a kokosem
Přidáno před 19 hodinami
Krémová polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 23 hodinami
Kuřecí karí
Přidáno 16. 9. 2025 14:02:01
Kuřecí játra se zeleninou a žampiony podle vietnamské kuchyně
Přidáno 16. 9. 2025 05:48:45
Indické kuřecí nudličky
Přidáno 15. 9. 2025 20:10:14
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Buřtguláš
Rosiwannabe před 6 minutami
Mirabelková marmeláda
vojfrancezska před 1 hodinou
Mirabelkový sirup
vojfrancezska před 1 hodinou
Vydatná mrkvová polévka s vločkami - i pro nejmenší
jana1974 před 2 hodinami
Knedlíčky gyoza plněné mletým masem
Tomas21 před 3 hodinami
Falešný španělský ptáček
Dreamer_Mike před 3 hodinami
Vepřové pečené na cibuli
Adams-alena před 4 hodinami
Kuřecí maso s houbami
Geressha před 4 hodinami
Kuřecí nudličky ve smetanové omáčce
Geressha před 4 hodinami
Tématické fráze:
koření na tresku,
jaké koření na tresku,
naložená treska,
treska recepty,
jake koreni se pouziva na tresku,
jake koreni pouzit na tresku,
nalozena treska recept,
treska recept,
treska na koření,
treska,recepty,
recepty s treskou,
koření na tresku,
treska koření,
treska nalozena,
treska špízy,
závitky z tresky recept,
treska špíz,
treska a koriandr- recept,
treska + špíz + koriandr,
treska se slaninou
Suroviny:
filet z tresky,
koření,
paprika sušená sladká,
sůl,
cibule,
paprika čerstvá červená,
slanina,
olej olivový
Komentáře (8)
3.bod