Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Roláda žlutobílá s třepacím krémem

Žlutobílá roláda, plněná jednoduchým třepacím krémem s ananasem, vás jednoduše dostane svou lehkou a osvěžující chutí. Je krásně nadýchaná a v ústech se jen lehce rozplyne a vaši strávníci se budou dožadovat přídavku.

Hodnocení receptu je 5,0 (37×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 23 min Doba tepelné úpravy: 7 min bez doby tuhnutí v lednici

30 min (23 min příprava + 7 min tepelná úprava, bez doby tuhnutí v lednici)

6. 11. 2011 15:07

Suroviny pro 1 kus

1 kus

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie6 225 kJ / 1 488 kcal
Bílkoviny57,73 g
Tuky46,18 g
Vláknina1,56 g
Cholesterol 1,55 g
Sodík 1,06 g
Sůl2,74 g
Sacharidy209,56 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

rebeka rebeka

24. 5. 2015 22:58

jana72: Moc děkuji a jsem ráda, že se povedla a chutnala:-K

jana72

23. 5. 2015 14:43

Hledala jsem nějaký recept na roládu a hned se pustila do práce.
Povedlo se, roláda měla velký úspěch a já moc děkuji za receptík.
Neměla jsem doma Rama Cremefine, ale normální šlehačku a i takto chutnala :-)):yes::yes::yes::yes::-K

rebeka rebeka

21. 4. 2012 22:13

vladi: moc děkuji, potěšilo mě to;-):-):yes:

rebeka rebeka

21. 4. 2012 22:12

Monca.H.: děkuji moc, jsem potěšena:-):-) marmeláda je jedno, hlavně, že chutnalo;-):yes:

vladi vladi

21. 4. 2012 19:10

:-pkrásná roládka- dostala jsem na hned chuť , rolády taky občas "vytvářím" ale s tímto krémem jsem ještě nedělala- tak snad příště když vidím tu krásu .Posílám bodíka -krásná fotečka.:yes::-p

Monca.H. Monca.H.

21. 4. 2012 18:56

Mamka mi před chvílí řekla,že ta marmeláda,kterou jsem rozdělala kvůli roládě, byla rynglová :-D:-D:-)) Myslela jsem,že je meruňková-máme domácí všechny ve stejných sklenicích a ještě ke všemu mám děsnou rýmu,takže to vážně nešlo poznat,barva téměř stejná..no rynglová byla malinko světlejší,ale toho jsem si nevšimla:-8 No,ale chtěla jsem hlavně napsat,že nám to s tou "nemeruňkovou" moc chutnalo a myslím,že to roládě na chuti rozhodně jen přidalo:-!:yes:

Monca.H. Monca.H.

21. 4. 2012 17:48

Dnes jsem ji dělala a je naprosto LUXUSNÍ! Korpus nádherně nadýchaný..takový mechový:-!:yes: Vychlazená chutná báječně,je osvěžující.Asi nejlepší,jakou jsem kdy jedla i dělala! Kdyby to bylo možné,dala bych nekonečně bodů,tak aspoň ten 32. přidělím a přidám fotky;-):-) Opravdu senzační roládka!:yes::yes::yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

3. 3. 2012 20:47

varilamyskakasicku: super se ti to povedlo!!;-)

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

3. 3. 2012 19:57

Ale dělala jsem těsto podle Andrejky, z pudingu, cukru a vajec, ale krémím podle Tebe:-K

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

3. 3. 2012 19:55

rebeka: díky, mám nějaký divný mixér,:-/ tak jsem to dělala na 2x, s mandrinek jsem už dělala Nadi také, ale nefotila, tak zkusím ještě jiné ovoce, je to jinak ale moc prima, že nešleháš ovoce, ale jen třepeš, dobrý nápad Nadi:-K;-)

rebeka rebeka

3. 3. 2012 19:20

varilamyskakasicku: ale vypadá moc hezky, ta tvá roládička:-K:yes: s ananasem taky někdy dělávám, ale ananas předem rozmixuji na kaši;-) ale i tak.. moc děkuju za hezké obrázky:-):yes:

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

3. 3. 2012 19:14

Tak jsem udělala Nadi trochu roládu s třepacím krémem podle mých možností, ananas jsem pak ještě musela jednou mixovat s pudingem a použila jsem puding půl na půl, jak vanilka, tak kokos- puding a rum trošku a jinak jsem to fotila takto pozdě,ještě,ale chladne:-K

rebeka rebeka

21. 11. 2011 12:28

marcelka-x:Magdalenka odpověděla za mě;-):-):yes:
nevím, jak Magduška, ale já bych možná přidala ještě k "normální" šlehačce ztužovač.. nebo měla jsi to, Magdi, dost tuhé:-?

magdalenka magdalenka

21. 11. 2011 12:06

marcelka-x: som tu a preto sa autorka snáď nenahnevá za odpoveď: v sobotu som robila tento krém - 1 puding Olé bez varenia a k tomu 1 klasická šľahačka o objeme 250 ml.
(Ale krém netrepem, iba miešam varechou v mise.)

marcelka-x

21. 11. 2011 11:37

můžu se zeptat...je možno použít klasickou šlehačku? a případně... o jakém objemu? Děkuji moc:-8

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: rynglova marmelada lehký krém do rolády žlutobílé řezy roláda s krémem nadýchaná piškotová roláda top recept kokosový krém do rolád luxusní třepací dort kremova rolada s marmeladou kokosovy krem do rolady piškotova rolada třepací řezy recept třepací dort s ananasem trepaci krem ze slehacky kremy do rolady rynglová buchta rcp na třesací dort piškotová roláda s marmeládou a krémem krém do rolády lehké krémy do rolad rolady s kremem

Suroviny: vejce, mouka hladká, mouka polohrubá, solamyl, cukr moučkový, kypřící prášek do pečiva, sůl, rama cremefine, pudink, kompot ananasový, marmeláda meruňková, kokos strouhaný

TopRecepty.cz

Roláda žlutobílá s třepacím krémem

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Q5Kl