Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Guláš z hříbků a masa

Libové maso dušené s lesními houbami a cibulkou je poctivé jídlo, které zahřeje nejen žaludek, ale i náladu. Pomalu tažená omáčka plná chuti je ideální na podzimní dny, kdy se kuchyně mění v útulné útočiště.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

toprecepty.cz toprecepty.cz

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 45 min

60 min (15 min příprava + 45 min tepelná úprava)

Suroviny pro 3 porce

3porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 868 kJ /
924 kcal
Bílkoviny74,43 g
Tuky55,12 g
Vláknina22,50 g
Cholesterol 161 mg
Sodík 187 mg
Sůl0,30 g
Sacharidy22,60 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso nakrájíme na kostky a osmahneme na sádle, dokud se nevydusí vlastní šťáva. Krok 2: Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, krátce ji orestujeme, zasypeme moukou, zalijeme vodou a dobře promícháme. Krok 3: Přidáme na kousky nakrájené hříbky a vše dusíme pomalu pod pokličkou doměkka zhruba 45 minut. Krok 4: Před podáváním přidáme nasekanou čerstvou petrželku. Podáváme s vařenými brambory nebo s rýží.

TIP: Jak zvýraznit chuť guláše

Zveřejněno 16. 2. 2008

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Guláš z hříbků a masa

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Gvy

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Guláš z hříbků a masa

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Gvy

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Tématické fráze:
houba máslák, maslák houba, hřib maslák foto, hřib kovář recepty, hřib kovar zpracovani, hřib kovář recept, hřib kovář uprava, guláš z praváků, maslák houba foto, guláš z kováře, hřib kovář foto, máslák, hřib kovář zavařování, hrib kovar, guláš z babek, houby maslak, maso na hřibech, guláš z klouzků, hoba maslak, recepty hřib kovář

Suroviny:
maso vepřové, houba hřib, cibule, sádlo, mouka hladká, pepř mletý, sůl, petrželka

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu