Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 21 170 kJ / 5 060 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 232,46 g |
| Tuky | 452,34 g |
| Vláknina | 8,40 g |
| Cholesterol | 660 mg |
| Sodík | 5,36 g |
| Sůl | 13,00 g |
| Sacharidy | 12,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 11. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí kořeněné kostky na špeku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/A9l1
Moje poznámka
Hovězí kořeněné kostky na špeku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/A9l1
Nejnovější recepty
Cuketa na kari a česneku s nakládanou červenou paprikou
Přidáno před 5 hodinami
Belgické lanýže
Přidáno před 5 hodinami
Nejlepší plněné perníčky
Přidáno před 6 hodinami
Ořechové šuhajdy
Přidáno před 6 hodinami
Cottage pie - pečená kaše s masovou směsí
Přidáno před 8 hodinami
Vinná klobáska v kabátku
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zdravý makový koláč
Janicee před 52 minutami
Tradiční linecké cukroví
kamila.k před 2 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
vladhn před 2 hodinami
Čokoládové crinkles s bílým kabátkem
Pajafaja před 3 hodinami
Košíčky plněné ořechovou náplní
marhau před 3 hodinami
Tvarohová štola
[email protected] před 4 hodinami
Vanilkové rohlíčky
Libotovska před 5 hodinami
Koňakové košíčky
kvetka před 6 hodinami
Hovězí polévka
Kajkajak před 6 hodinami
Nejlepší marokánky
Lada008 před 7 hodinami
Tématické fráze:
naložení špeku na uzení,
hovězí na špeku,
hovězí kostky,
hovězí kostky recepty,
jak naložit špek na uzení,
uzení špeku,
uzeny spek recept,
hovězí kostky recept,
uzení špeku recept,
naložení špeku,
naložené hovězí kostky,
hovězí kostky naložené,
jak naložit špek,
jak nalozit hovezi na uzení,
kližka na uzeném špeku,
naložení daněk,
jak naluzit spek na uzeni,
uzený špek recepty,
hovězí recepty,
jak nalozit hovezi v kostky
Suroviny:
krk hovězí,
špek uzený,
cibule,
majoránka čerstvá,
koření roštěná,
sůl,
pepř,
vývar masový,
mouka hladká,
máslo
Komentáře (6)