Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 050 kJ / 1 207 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 82,34 g |
Tuky | 76,79 g |
Vláknina | 26,20 g |
Cholesterol | 668 mg |
Sodík | 2,71 g |
Sůl | 6,42 g |
Sacharidy | 34,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 12. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Květákovo-brokolicový nákyp s vinnou klobásou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Yl99
Moje poznámka
Květákovo-brokolicový nákyp s vinnou klobásou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Yl99
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 6 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 8 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 16 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
bodie před 2 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 4 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 4 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 5 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 5 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 6 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 6 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 7 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 7 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 7 hodinami
Tématické fráze:
brokolicovy nákyp,
květákovobrokolicový nákyp,
květákovobrokolicový nákyp recept,
recept na vinnou klobásu,
květákovo cuketový nákyp,
květákovo-cuketový nákyp,
recepty-květákovo-cuketový nákyp,
vinné klobásy recept,
vinná klobása s s květákem,
květákovo brokolcovy nákyp,
kvetakovo brokolicova sekana s houbami,
květákovo-broklicový nákyp,
cuketovo květakovy nákyp,
květákovo bramborový nákyp,
brokolicokvetakovy krem,
brokolicový nákyp s květákem,
ovocni nayp,
brokolicokvetakovy nakyp,
kvetakovo brokolicovynakyp,
kvetakovo-zeleninovy nakyp
Suroviny:
květák,
brokolice,
klobása vinná,
cibule,
vejce,
sůl bylinková,
máslo
Komentáře (6)