Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 571 kJ / 1 571 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 328,48 g |
| Tuky | 14,19 g |
| Vláknina | 4,64 g |
| Cholesterol | 770 mg |
| Sodík | 947 mg |
| Sůl | 2,16 g |
| Sacharidy | 15,70 g |
Postup přípravy
Dochutíme solí, pepřem a případně sójovou omáčkou.
Zveřejněno 3. 12. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí fazolkové otýpky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qMWR
Moje poznámka
Kuřecí fazolkové otýpky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qMWR
Nejnovější recepty
Nadýchaný květákový nákyp
Přidáno před 38 minutami
Čokoládové muffiny s kousky čokolády
Přidáno před 1 hodinou
Anglický steak se sázeným vejcem podle Mirka Kaliny
Přidáno před 2 hodinami
Krůtí plátky s hořčičnou omáčkou
Přidáno před 3 hodinami
Fazolová paštika
Přidáno před 4 hodinami
Sekaná cuketa-Cukeťák
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlá falešná slepičí polévka z mrkve
Jan Nemec před 3 hodinami
Gnocchi s mletým masem a zeleninou z jedné pánve
Tom_Krupa před 3 hodinami
Jednoduchý domácí chleba
Dieta před 3 hodinami
Kmínová polévka
hoskova před 3 hodinami
Drožďová polévka s pohankou
wimra před 5 hodinami
Zelí ve sladkokyselém nálevu sterilované
Merylas před 5 hodinami
Kávový likér
daninako před 6 hodinami
Sádlo z trouby bez míchání
Demona před 6 hodinami
Květák z horkovzdušné fritézy
Radka61 před 6 hodinami
Hrstková polévka
lunav1 před 7 hodinami
Tématické fráze:
fazolova otypka,
otypky zelenych fazolek,
drubeží fazolové otýpky,
fazolový otýpek,
kuřecí fazolové otípky,
kuřecí otýpky s fazolkama,
fazolové otýpky,
fozolové otýpky,
jak udělat otýpku,
otypek
Suroviny:
prsa kuřecí,
krenex,
fazolky zelené,
česnek,
pepř,
sůl,
olej olivový,
máslo,
mouka hladká,
vývar,
víno bílé
Komentáře (13)
gurtlerova: Je to kuskus s nadrobno nakrájeným pórkem.
S tou červenou cibulí taky pracuju v teplé kuchyni ráda, i když se prý hodí víc na studenou, ale my ji máme rádi ve směsi bílou nebo žlutou