Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Škvarky z trouby

Připravit škvarky v troubě je velice snadné. Stačí vám kvalitní kus syrového sádla, který dáte péct do trouby a občas promícháte. Výsledkem budou zlatavé, voňavé a křupavé škvarky, které si nejlépe vychutnáte ihned po dokončení.

Hodnocení receptu je 4,9 (26×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 195 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 180 min

195 min (15 min příprava + 180 min tepelná úprava)

12. 12. 2011 03:27

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

zizala zizala (moderátorka)

12. 12. 2011 08:17

Teda Evi, tohle po ránu...:-O :-p:yes:

Betyna

12. 12. 2011 08:08

+1 jsou krásné

Ivana Ch

12. 12. 2011 05:36

Já smažím sádlo v troubě celý život. Naučil mě to řezník který nám zabíjel. Mám na to litinový kastrol kam se vejde 3kg. nakrájeného sádla. Smažím na 130 stpňů. Sádlo podlívám trochou mléka. Hodně podobný recept je tady na jednom webu, ale už nevím na kterém.

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: škvaření sádla v troubě jak škvařit sádlo v troubě sadlo v troube sádlo z trouby jak udelat skvarky domaci skvarky z trouby recept na škvarky jak udělat dobré škvarky škvarky recept jak se delaji skvarky jak na skvarky domaci skvarky v troube smažení sádla v troubě škvarky mléko škvařené sádlo v troubě škvarky sádlo škvařené v troubě škarky vtroubě smažení sádla domácí sádlo z trouby

Suroviny: sádlo vepřové

TopRecepty.cz

Škvarky z trouby

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jOmB