Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 713 kJ / 409 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,38 g |
Tuky | 28,91 g |
Vláknina | 8,71 g |
Cholesterol | 90 mg |
Sodík | 725 mg |
Sůl | 1,75 g |
Sacharidy | 24,15 g |
Postup přípravy
Pro větší jedlíky lze přidat ještě opečené nudličky kuřecích prsou.
Zveřejněno 28. 3. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tuňáková omáčka na těstoviny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p7v1
Moje poznámka
Tuňáková omáčka na těstoviny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p7v1
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 4 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 5 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 14 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
bodie před 7 minutami
Kapr na zelenině
Blofas před 1 hodinou
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 2 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 3 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 3 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 3 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 4 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 4 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 4 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 4 hodinami
Tématické fráze:
tunakova omáčka,
omáčka na těstoviny s tunakem,
tuňáková omáčka na špagety,
omacka z tunaka,
tuňák s těstovinami,
omáčka s tuňákem,
tunáková omáčka recept,
těstoviny s tunákem a omáčkou,
omáčka tuňáková,
tuňáková omáčka s těstovinami,
oomacka s tuňákem,
omáčka na tunaka,
omáčka na špagety s tunákem,
tuňákový omáčka,
omáčka s s tuňákem,
co uvarit z tunaka z konzervy,
špagety s tuňákem z konzervy,
omáčka z konzervy tunáka,
špagety s tuňákem a smetanou,
tuňaková polévka
Suroviny:
tuňák ve vlastní šťávě,
filet z ančoviček,
kapary,
pepř zelený sterilovaný,
olivy černé,
cibule,
česnek,
smetana na vaření,
vývar,
paprika sušená sladká,
prsa kuřecí
Komentáře (12)
casino: Tak nějak ta omáčka i vznikla
Vylil?
No, to je ale škoda převeliká...
Stačilo místo těstovin uvařit kus telete, majdu i maso vychladit a mohl jste mít studený předkrm par excellence: Vitello tonnato
Ááá nééébo i jiné maso: http://www.labuznik.cz/recept/maso-s-tunakovou-maj...
asi upřednostním před kancem.. tomu v mrazáku není špatně
Fotky suprové
Hm, ale určitě chutné, jo umím si představit chuť, tuňáka mám věčně ve špajzu, takže bude obídek