Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 84 kJ / 20 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,45 g |
| Tuky | 1,76 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 6 mg |
| Sodík | 6 mg |
| Sůl | 0,02 g |
| Sacharidy | 0,61 g |
Postup přípravy
Používáme nejen na slané dorty, ale i na chlebíčky, ke krekrům, slanému pečivu atd.
Zveřejněno 29. 3. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pomazánky do slaných dortů a pečiva
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MozB
Moje poznámka
Pomazánky do slaných dortů a pečiva
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MozB
Nejnovější recepty
Pórkový salát s vejci a jogurtovou zálivkou
Přidáno před 3 hodinami
Mrkvové lívanečky s borůvkovou omáčkou
Přidáno před 4 hodinami
Poctivý vepřový burger v domácí housce
Přidáno před 7 hodinami
Roládky na 3 způsoby
Přidáno před 9 hodinami
Rychlovka ze staršího pečiva
Přidáno před 20 hodinami
Listové těsto na 3 způsoby
Přidáno 26. 12. 2025 08:01:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Čočka na kyselo (bez mouky)
Markeeta před 38 minutami
Pudinkové slepované cukroví
Panova před 1 hodinou
Pečené uzené koleno s černým pivem
[email protected] před 3 hodinami
Jednoduché hovězí závitky s cibulí a slaninou
MiroslavB před 4 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
fialam58 před 4 hodinami
Zelňačka (klasika)
Peggyna před 4 hodinami
Tématické fráze:
pomazánky na slaný dort,
pomazanka na slany dort,
slané pomazánky,
pomazánky na slané dorty,
pomazánky do slaného dortu,
pomazanka do slaneho dortu,
slané dorty obrázky,
slaný dort obrázky,
slane pomazanky na dorty,
jak vyrobit slany dort,
slané dorty,
slané dorty návod,
slaný dort pomazánky,
slané dorty pomazánky,
slaný dort pomazánka,
návod na výrobu slaného dortu,
slané dorty pro muže,
jak se vyrábí slaný dort,
pomazánky na dorty,
pomazánky na dort
Suroviny:
pomazánkové máslo bez příchuti,
smetana zakysaná,
sůl,
pepř,
sýr niva,
sýr ementál,
česnek,
pórek,
ředkvičky,
paprika čerstvá červená,
treska,
šunka,
křen,
pažitka,
tuňák,
pasta sardelová
Komentáře (23)
Neviem, akú smotanu má namysli evamachova.ter, ale kyslá smotana nemôže byť riedka, musí byť hustá, takže žiadna "brečka" určite nehrozí.
Daniello