Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jemné dušené vepřové a králičí maso na zelenině podle italského receptu

Hodnocení receptu je 4,2 (13×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

2. 4. 2012 19:37

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie11 339 kJ / 2 710 kcal
Bílkoviny68,48 g
Tuky65,72 g
Vláknina37,15 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 164 mg
Sůl0,30 g
Sacharidy416,93 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Pokud chceme recept zakončit ještě gremolatou, tak si oloupeme česnek, omyjeme petrželku, oklepeme ji dosucha a pak otrháme lístečky. Česnek a petrželku nasekáme najemno.

Citrón omyjeme, osušíme a nastrouháme kůru. Vše smícháme a poklademe pak na maso na talíři.

P.S.Měla jsem doma ještě dvě králičí stehna, která jsem zkusila přidat k vepřovému masu a bylo to vše opravdu moc a moc výborné.

Recept a postup jsem dělala podle italské receptury na : osso buco,které se dělá z telecí nožky, zkusila jsem dělat z jiného masa,ale se stejnou technologií.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Dana61

3. 4. 2012 13:28

vypadá to velmi zdařile:yes::-D

vseumel

3. 4. 2012 11:31

To je ale bašta.:-p:yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

3. 4. 2012 06:36

Moc zdařilá bašta:-p+:yes::-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

2. 4. 2012 22:18

:-p:yes:

nofrona

2. 4. 2012 20:27

Mňááám, hele ušák:-D:-D, krásné:yes::yes:

Bahula Bahula

2. 4. 2012 20:05

Zdařilé :yes:+

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

2. 4. 2012 19:56

jarka skrobakova::-K

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

2. 4. 2012 19:54

rebeka: Nadi, děkuji,také jsem nevěděla, co to je,dokud jsem to nevyčetla.Mám ráda italské recepty a tak jsem chtěla něco vyzkoušet.Receptů na tento způsob je stašně moc,tak jsem si jeden našla a měnila jsem pak vše podle sebe. Tak už můžu jen doporučit,manžel si to pochvaloval;-):-))

rebeka rebeka

2. 4. 2012 19:42

moc zdařilé dílko, myško;-):-):yes::yes:
:-O:-O gremolata:-?:-? tož to vidíš.. dodnes jsem nevěděla, co to je;-)
že bych si to udělal na Velikonoce;-):-D

jarka skrobakova

2. 4. 2012 19:40

krásné jídelko:yes::yes::yes::-K

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vepřové maso na zelenině maso na zelenině dusene maso na zelenine vepřové maso na zelenině recepty vepřové maso v zelenině králičí maso na zelenině vepřové maso recepty dušené vepřové maso maso v zelenině dušené vepřové maso recept vepřová maso na zelenině recepty z vepřového masa telecí maso na zelenině dušené vepřové maso recepty vepřové maso na zelenině recept dusena kralici stehna recepty na králíčí maso dušené vepřové na zelenině veprove na zelenine recept na kraliči maso

Suroviny: mrkev, celer řapíkatý, rajče, olej olivový, cibule červená, česnek, kotleta vepřová, stehno králičí, sůl, pepř, cukr, koření nové koření, bobkový list, protlak rajčatový, olej olivový, mouka hladká, vývar masový, víno červené suché, těstoviny

TopRecepty.cz

Jemné dušené vepřové a králičí maso na zelenině podle italského receptu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lDwJ