Žampiony plněné métským salámem
Suroviny
Porce: 2-3 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 126 kJ / 30 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,20 g |
Tuky | 1,40 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 5 mg |
Sodík | 112 mg |
Sůl | 0,24 g |
Sacharidy | 0,20 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Můj experiment. Ještě ráno jsem dumala, čím jen naplnit žampiony, aniž bych to už někdy zkoušela. Métský salám-kdysi čajovka a doufám, že jej znáte, žampiony spolu se špekáčkem báječně ochutil. Vyzkoušejte..
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
9. 5. 2012 18:17
hosta: už nám ho tady stavějí!!
9. 5. 2012 18:08
Jana Remkova: métský je z těch, co obsahují tohlehttp://www.emulgatory.cz/seznam-ecek?prisada=E250, ale je fakt, že to obsahují všechny uzeniny. Jinak jsem zjistila, že nejkvalitnější, s největším podílem masa a nejmenším soli jsou uzeniny v Lidlu
9. 5. 2012 18:03
kuchařka na skok: máš naprostou pravdu, souhlasím s tebou, že za komunistů bylo lepší jídlo, ikdyž menší výběr! Ale pozor, čajový salám byl i za nich, ale byl mnohem lepší. Jenže žijeme dnes, máme jíst zdravě, no, nekup si hovězí maso pro 2 lidi za 100kč, nekup si ryby, které jsou kvalitní kilo za 300kč, nekup si vychrtlého králíka..myslím jsou to všechno potraviny zdravé, ne? Něco jíst musíme a určitě uznáš, že cokoli vezmeš v obchodě do ruky, jsou v tom éčka. I v jahodovém kompotu jsou éčka z těch brouků, nebo co to je. No a nekup si čerstvé jahody 250g bez chutě a zápachu za 30 kč. Takže chodím s lupou po obchodě, snažím se najít šunku s větším obsahem masa a jednou za čas sáhnu na pult pro něco nezdravého
9. 5. 2012 17:28
Jani ,skvělý rcpt...uložím a vyzkouším.Taky pokaždé přemýšlím,čím žampiony naplnit a tohle je bomba nápad...+bod
9. 5. 2012 17:27
Koubkova: Děkuji za uznání
9. 5. 2012 17:24
kuchařka na skok:Tohle patří do diskuze, ne do komentářů
9. 5. 2012 17:16
kuchařka na skok (neregistrovaný/á)-zase jedná chytrá
9. 5. 2012 17:13
já bych si teda také pochutnala Jani,
9. 5. 2012 17:05
Já si myslim, že komunisti byli hajzli jako Brno, ale potraviny byli tenkrát sice malovýběrové a málo všeho, ale určitě poctivější a bez dnes tolik přidávaných éček. Dnes je sice všeho všude v zimě v létě hodně, ale najít poctivý výrobek bez barviv a éček je umění. Takže šok si myslim zažívají naše organismy hlavně v téhle době plné chemie a doplňků stravy. Je na každém, co si koupí, vybere, sní a z čeho je jeho tělo a těla jeho dětí postaveno... Métský salám a celkově uzeniny asi nejsou ten pravý stavební prvek... To je můj názor. I s malým občasným množstvím se tělo zbytečně pere. K čemu jsou pak lidem "jarní očistné kůry" apod.?
9. 5. 2012 15:58
U nás prodávají métský salám i čajovku,ale rozdíl jsem nezaznamenalazajímavý receptík
9. 5. 2012 15:24
Jana Remkova:
9. 5. 2012 15:10
spagetka: No, u nás mají pouze "něco" pod názvem "métský salám". Mám pocit, že to přejmenovali, je to vlastně nový sortiment Alberta..ubrali nám tmavé pečivo, přidali métský salám!! není to k nas....í?
9. 5. 2012 15:08
Jana Remkova:Tys mě nepochopila, tam maj něco i s názvem "čajovka", o tom jsem mluvila, teda psala
9. 5. 2012 15:06
1974andrea: já myslím, že jsem předvedla, že se stravuji "většinou" zdravě a jednou začas si dát něco nezdravého musíme, jinak by náš organismus dostal šok, po těch letech, kdy nás krmili svinstvama. Dnes už toho moc zdravého není a čajovku miluji. Je mi úplně fuk, pokud se nad tím někdo pohoršuje
spagetka: Tenhle métský salám je přímo z Alberta!
Anna Kocikova: díky za upozornění, už je to v houbách!! Jinak všem díky za zájem a komentáře
spagetka: Tenhle métský salám je přímo z Alberta!
Anna Kocikova: díky za upozornění, už je to v houbách!! Jinak všem díky za zájem a komentáře
9. 5. 2012 14:49
Jani, dobrej nápad se zajisté chutnýmáš 7.bod
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Francouzský toust
Přidáno před 6 hodinami
Batátovo dýňová polévka bez mléka
Přidáno před 7 hodinami
Hovězí rolky ve slanině od Denisky
Přidáno 23. 4. 2024 13:54
Pudinkový pohár s ovocem
Přidáno 23. 4. 2024 13:16
„Žitné“ rohlíky s omládkem
Přidáno 23. 4. 2024 11:41
Křupavé brambory
Přidáno 23. 4. 2024 08:35
Právě bylo uvařeno:
Tvarohové věnečky s oříšky
Fitulka uvařila před 33 minutami
Linecký tvarohový koláč s pikantní marmeládou
Fitulka uvařila před 36 minutami
Rozpraskané čokoládové sušenky
Zuzka... uvařila před 1 hodinou
Rychlá celerová polévka
Miluska56 uvařila před 1 hodinou
Hrníčkové knedlíky s pažitkou
Dedula1 uvařil před 1 hodinou
Luxusní a rychlý makovník
Kocinka uvařila před 1 hodinou
Celerové karbanátky se šunkou a sýrem
Kava 2 uvařila před 2 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky
Monica19 uvařila před 2 hodinami
Kynuté houskové knedlíky
janakrejzarova uvařila před 3 hodinami
Zelený chřest s anglickou slaninou
Katerain uvařil před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Kuřecí maso na kari s rýží a zeleninou: Šťavnaté a křehké kousky masa v indickém stylu mají příjemně pikantní chuť
Ženy v rámci hubnutí jedí málo, překvapuje odborník na výživu Pavel Suchánek. Chce to hlavně přidat bílkoviny, radí
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Další recepty
Tématické fráze: čím naplnit žampiony žampiony co obsahují čajový salám tatarák z métského salámu hrubý metský salám čajový salám složení co obsahují žampiony jak naplnit zampiony čim naplnit zampiony salám cibuláček k čemu salám cibuláček čajový salám - složení metsky hruby cibuláček z lidlu tatarák z hrubého métského tatarák z métského tatarák z čajovky tatarak z hrubeho metskeho salamu métský salém medský salát
Suroviny: žampióny, salám métský, špekáček, sýr tavený, cibulka zelená, mouka hladká, vejce, strouhanka, olej
Žampiony plněné métským salámem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Vopv
28 názorů