Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 446 kJ / 107 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,28 g |
Tuky | 0,57 g |
Vláknina | 4,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 20,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 9. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Houbová gulášovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ADK1
Moje poznámka
Houbová gulášovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ADK1
Nejnovější recepty
Plněné bagetky s míchanými vajíčky
Přidáno před 1 hodinou
Kuřecí maso na paprice pro diabetiky bez mouky
Přidáno před 16 hodinami
Plněná kuřecí prsa s hráškem ( vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 16 hodinami
Maďarská krkovička
Přidáno před 19 hodinami
Čočka s kysaným zelím a paprikami
Přidáno před 21 hodinami
Sýrové tousty se zeleninou
Přidáno před 21 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Štrúdlíci ze zakysané smetany
Ivcatkoo před 1 minutou
Čočka na kyselo
p.o.ndrousek před 59 minutami
Babiččin voňavý kmínový chléb
Wanilor před 3 hodinami
Hovězí na červeném víně
horackovapetra před 4 hodinami
Buchtičky s krémem
Tatana61 před 11 hodinami
Pesto z pažitky
Bohunka37 před 11 hodinami
Smetanovo-kokosová bublanina
Bohunka37 před 11 hodinami
Tvrdý sýr
Lenina 123 před 15 hodinami
Banánové vafle
amaliesediv před 16 hodinami
Pomazánka z cottage - výborná, zdravá a dietní
Lucie1001 před 16 hodinami
Tématické fráze:
houbova polivka,
hřib kovář recept,
hřib kovář recepty,
hříbový guláš,
houbová polívka recept,
recepty hřib kovář,
gulasovka s houbami,
recept na houbovou polivku,
šumavská houbová polévka,
hribova polivka,
hřib kovář,
polívka houbová,
hriby recepty,
recepty houbová polívka,
houba kovář recept,
hribovy gulas recept,
hřib kovář vaření,
hřiboví guláš,
polévka z hříbu,
hřib kovář-recepty
Suroviny:
houby lesní,
cibule,
brambory,
olej,
kmín celý,
sůl,
pepř,
paprika sušená uzená,
mouka,
masox
Komentáře (13)