Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 23 068 kJ / 5 513 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 105,22 g |
Tuky | 210,07 g |
Vláknina | 16,20 g |
Cholesterol | 1,48 g |
Sodík | 434 mg |
Sůl | 0,99 g |
Sacharidy | 792,39 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 10. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Linecký dortíček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z6G2
Moje poznámka
Linecký dortíček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z6G2
Nejnovější recepty
Indické kuřecí nudličky
Přidáno před 8 hodinami
Krkovička se sušenými rajčaty a hráškem
Přidáno před 18 hodinami
Kořenová zelenina ve sladkokyselém nálevu
Přidáno před 20 hodinami
Makový litý koláč se švestkami
Přidáno před 20 hodinami
Kuřecí špíz s bylinkovou marinádou
Přidáno před 20 hodinami
Salsa zavařená na zimu
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Polévka z hlávkového zelí
Pitan před 8 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Macek13 před 9 hodinami
Špagety s mletým masem
Macek13 před 9 hodinami
Cuketové placičky
kachlicka77 před 9 hodinami
Jablkový koláč z jogurtu (s perníkovou drobenkou)
Sony.P před 10 hodinami
Karamelový dezert
thekumsen před 10 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
jijana před 11 hodinami
Lasagne se špenátem
Sova1 před 12 hodinami
Uzený vývar s nudlemi a knedlíčky
barypb před 14 hodinami
Hrušková povidla na frgále
LeoBart před 14 hodinami
Tématické fráze:
linecké dortíčky,
linecké dortíky,
moka dortíčky,
italské dortíčky,
linecké cukroví hrníčkové,
hrníčkové linecké cukroví,
hrníčkove linecké těsto,
linecké moka,
linecke prsty,
krém do lineckých dortíků,
linecké moka řezy,
lineck dorticky,
išelský dortík,
krém do lineckých dortíčků,
dortičky z lineckého těsta,
hrníčkové linecké,
linecké cukroví hrníčkový recept,
linecke.dorty,
išelský dort recept,
prsty z lineckého
Suroviny:
mouka hladká,
máslo,
cukr,
cukr vanilkový,
vejce,
mléko,
žloutek,
mouka hladká,
cukr,
cukr vanilkový
Komentáře (4)