Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí líčka a jablíčka...

Hodnocení receptu je 5,0 (32×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy záleží, v čem budete připravovat

záleží, v čem budete připravovat

12. 9. 2012 17:06

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie4 632 kJ / 1 107 kcal
Bílkoviny118,44 g
Tuky9,33 g
Vláknina32,60 g
Cholesterol 235 mg
Sodík 285 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy94,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Inspiraci jsem čerpala na NETu, a jak už je mým zvykem, upravila dle svého.

P.S. připravovala jsem v PH, na II.st ( HIGH??.. nikdy to nevím :-( ) 3,5 hodiny.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

yanull yanull

12. 9. 2012 17:51

Ach jo:-(, doma mám PH, bílé víno, jablka, cibuli, sůl a pepř... Není to k vzteku:-? JE:-!, zvláště, když tady tento recept všechny chuťové buňky mi bičuje. Věřím, že to nebe v hubě je, ale jak docílit, aby bylo i v té mé:-p;-)? Naděnko, že bys tak navštívila prezidentského kandidáta a mně přivezla v kastrolku trochu ochutnat? Bodík posílám už dopředu a těším se na tu nádheru ;-):-p:-K:yes:+5:yes:

1974andrea 1974andrea

12. 9. 2012 17:45

To jsou ale pořádný tváře:-D Pěkně jsi je vymazlila:yes: a jak se zdá, čekání se vyplatilo:-D

rebeka rebeka

12. 9. 2012 17:34

Colombo65: jako fakt.. přesně jak píšeš.. víš, jak jsem na to dlouho čekala:-?:-D:-D:-D teda, než se to udělá:-?:-D:-D to je tak, když se někdo zapomene s kámoškou:-8:-8:-D
všem vám děkuju, jste milí:-):-)

maris maris

12. 9. 2012 17:26

Rebi - to je ale paráda:-O:-p:yes::yes:. Krása !!!

Colombo65 Colombo65

12. 9. 2012 17:26

"Nebe v hubě";-);-);-):-K

jarka skrobakova

12. 9. 2012 17:26

krásný recept, škoda, že líčka u nás nemamo:-! Máš to Rebi moc krásně připraveno, nafoceno a naservírováno:-K moc bych si pochutnala:-p:yes::yes:;-)

holka ze severu holka ze severu

12. 9. 2012 17:25

:yes:Tedy tohle je Rebeko nádherný recept !! Musím sehnat líčka i PH a půjdu do toho !!

rebeka rebeka

12. 9. 2012 17:21

BILKOVAI: Ivet, děkuji.. byla jsem zvědavá, jaké to bude.. je to fakt dobré.. s těma jablkama je to takové navinulé, ten zázvor velmi decentní ocásek tomu dává:-D:-D.. no, co ti mám povídat.. zkus;-):-) nemusíš v PH, originál rcp byl psán pro "normální" vaření.. ale z toho pomalého frajera..:-8:-8:-8;-):-D

ruzena ruzena

12. 9. 2012 17:20

Rebí no to je krása:-Klíčka jsem ještě nikdy neměla:-))budu se muset poohlídnout,ale nevím,zda jsou u nás k dostání:-))tak jsi se děvucho konečně dočkala a napapkala se:-Durčitě dobrůtka,to vidím už z fotky...a s jablíčkama...mňam:-D:-D:-Dposílám bodíček,protože vím,že je to dobré:yes::yes::yes:

BILKOVAI BILKOVAI

12. 9. 2012 17:16

Nadi, to se Ti zase něco povedlo:-O:-O:-p:-p:yes::yes:Nádhera.:-! Líčka mám ještě na mrazáku a šanuji si je, jak oko v hlavě.:-D Tato příprava je velice lákavá:-!:yes::yes: Sice zatím nemám pomaláč /a to mě fakt štve:-///,ale ono by to jistě šlo i bez něho;-)
Jo a máš ten recept bezvadně popsaný.:yes:

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kde jsou hovězí líčka hovezi licka kde jsou na krávě líčka hovězí líčka recept hovezi licka minutka hovězí líčka recepty hovězí líčka úprava kde jsou líčka kde má kráva líčka lička na jablkach a zázvoru recept na hovězí líčka líčka a jablíčka hovězí líčka jako minutka hovězí líčka na jablkách jak upravit hovězí lička líčka jako minutka licka recept hovězí hovězí líčka na bílém víně líčka na jablkách úprava hovězí veverky

Suroviny: líčka hovězí, cibule, jablko, víno, máslo, olej, vývar hovězí, zázvor čerstvý, cukr třtinový, ocet vinný bílý, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Hovězí líčka a jablíčka...

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Wo7x