Voňavá "rybářská" sekaná
Suroviny
Porce: 1 šiška
Nutriční hodnoty
Energie | 5 391 kJ / 1 289 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 57,39 g |
Tuky | 85,08 g |
Vláknina | 10,46 g |
Cholesterol | 378 mg |
Sodík | 903 mg |
Sůl | 2,03 g |
Sacharidy | 70,04 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
31. 10. 2012 13:36
Aničko, opravdu velká pochvala nádherný recept jak donutit takto rodinku spolknout více rybek než chtějí a propo, když jsem začínala kupovat hoki medailonky, zdály se mi lepší, než teď, ale asi to bude i kusem z ryby (minule jsem s nimi málem šlehla - ty mrchy nebyly úplně bílé a tak opravdu voněly rybinou)
21. 10. 2012 17:41
suslajda: já to slyším a vidím poprvé, ale risknu to někdy, proč ne, jak tady vidím ohlasy, zkusím
21. 10. 2012 16:12
Ryby mám ráda v sekané jsem už také jedlaa byla moc dobrá+15
21. 10. 2012 13:34
Anna Kocikova:Ani, vzhledem k tomu, že moje původní Pirátská sekaná vzala za své díky cenzorově zásahu a s přihlédnutím na nový recept obohacený gramáží surovin a nádhernou Tvojí fotku, jež změnila ráz tohoto receptu, poprosil jsem cenzora o smazání celého receptu, což tak učinil. Každopádně máš moje velké poděkování a jsem Tobě nakloněn jak potápějící se korveta jednookého piráta...
21. 10. 2012 12:26
Chambord:Tak tahle pochutina vznikla díky Tvému názvu"Pirátova s
ekaná"kde jsem se chytla surovim"mleté maso,libovolného původu"a vyrobila nechtěla jsem receptík shoditProtože byl asi vymazán(nevím proč),uvedla jsem suroviny včetně gramáže-mnou popsané(něco přidané) v komentáři pod Tvým Pirátem
Ano-fotky jsou k původnímu receptu,který měl konečné znění"Sekaná podle Jany Remkovké s fotkama Anny Kocíkové"Vytratil se
ekaná"kde jsem se chytla surovim"mleté maso,libovolného původu"a vyrobila nechtěla jsem receptík shoditProtože byl asi vymazán(nevím proč),uvedla jsem suroviny včetně gramáže-mnou popsané(něco přidané) v komentáři pod Tvým Pirátem
Ano-fotky jsou k původnímu receptu,který měl konečné znění"Sekaná podle Jany Remkovké s fotkama Anny Kocíkové"Vytratil se
21. 10. 2012 11:03
Tak to bych ráda ochutnala, na pohled krásná, musím zkusit, ale času nějak není na všechny ty uložené dobroty
Posílám bod za nádhernou sekanou
Posílám bod za nádhernou sekanou
21. 10. 2012 10:44
Hoki filé? To zní tajemně..Skoro jak hokynář, nicméně pro mne atraktivní pokrm.
21. 10. 2012 10:04
Andulko je to opravdu průlom. Já jako jihočech jsem již rybí karbanátky dělal a jsou OK, ale toto mne nenapadlo a tobě pleskám. +bodík 11
21. 10. 2012 09:05
rebeka: myslím, že jsem ji tam také viděla, ale řekla bych, že pirát zmizel
21. 10. 2012 08:49
fakt zajímavá sekačka
a nebyla tahle fotka u "piráta"
a nebyla tahle fotka u "piráta"
20. 10. 2012 22:17
Manžel je rybář, takže rybí maso přidávám též do sekané. Je taková křehčí,odlehčenější a nadýchanějšíAničko, máš ji moc krásnou
20. 10. 2012 21:50
Zajimavy napad pridat rybi maso do sekane, s tim jsem se jeste nesetkala....to urcite vyzkousim..
20. 10. 2012 21:05
No panečku,to je nápadec
20. 10. 2012 19:07
Děkuji za zájem i hodnocení
Špagetko,já jsem to pekla předevčírem a foťák jsem měla vybitýtakže suroviny(obal) ani fotopostup nemám.Tak jsem teď blýskla 2 kousky,co mám ještě v sáčku v mrazáku a přidávám odkaz,ať si můžete,kdo máte zájem udělat představu o obalu.Je to od výrobce"Kimbex".Bylo zakoupeno v Albertu zhruba před měsícem,jedno balení stálo kolem 30 kč,ale nevím to už přesněhttp://www.kimbex.cz/ryby/vyrobky/file-a-filety.ph...
Špagetko,já jsem to pekla předevčírem a foťák jsem měla vybitýtakže suroviny(obal) ani fotopostup nemám.Tak jsem teď blýskla 2 kousky,co mám ještě v sáčku v mrazáku a přidávám odkaz,ať si můžete,kdo máte zájem udělat představu o obalu.Je to od výrobce"Kimbex".Bylo zakoupeno v Albertu zhruba před měsícem,jedno balení stálo kolem 30 kč,ale nevím to už přesněhttp://www.kimbex.cz/ryby/vyrobky/file-a-filety.ph...
20. 10. 2012 18:25
Ty jsi Aničko taky kaskadér jako já mám ráda kuchařky, co se nebojí experimentovat, takže jdu do toho také někdy, pro odvahu dávám bodíka Aničko, ale to Hoki-filé neznám, třeba ho někde uvidim
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Maková náplň nastavená
Přidáno před 6 hodinami
Italský čokoládový koláč s mandlemi
Přidáno před 9 hodinami
Kuřecí játra s restovanou zeleninou a dipem
Přidáno před 9 hodinami
Krémová bramboračka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 11 hodinami
Krémová míchaná vajíčka
Přidáno před 12 hodinami
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno 18. 4. 2024 19:14
Právě bylo uvařeno:
Italský čokoládový koláč s mandlemi
Janee uvařil před 1 minutou
Škvarkovo-cibulový chléb
Dolucie uvařila před 1 minutou
Slané tyčinky s Ementálem
olik16 uvařila před 2 hodinami
Tvarůžková směs na topinky
kulaslf uvařila před 2 hodinami
Turecké kynuté koláče
Tivkov369 uvařila před 4 hodinami
Koláč s ovocem a posypkou
Panova uvařila před 5 hodinami
Kuřecí maso na kořenové zelenině s rajčaty
Ivcatkoo uvařila před 6 hodinami
Zapečená kuřecí prsa se žampiony a nivou
Marylka uvařila před 7 hodinami
Domácí chleba z trouby
Iveta17 uvařila před 8 hodinami
Hrbaté maso
Leona P. uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Zdeněk Pohlreich radí, jak zvýšit kvalitu školního stravování: Nechte děti jíst, co chtějí, organismus si z toho něco vybere
Vosí hnízda patří k nejoblíbenějším druhům nepečeného cukroví. Vyberte si svůj oblíbený tvar i chuť
Jak si připravit vonné bylinkové sáčky: Krásně provoní náš domov
Další recepty
Tématické fráze: hoki filé sekaná z rybího filé rybí sekaná sekaná recept rybí file hoki smažená hoki rybářská sekaná pečeně sekaná z rybího masa kimbex hoki file filé hoki recepty hoki hoki recept sekaná pečeně z rybího masa smažené hoki sekaná z filé hoki file priprava medailonky hoki hoki file recept recepty korveta hoki ryba
Suroviny: filet hoki, bůček vepřový, mléko, rohlík, cibule, česnek, vejce, sůl, chilli, ořech muškátový, olej
Voňavá "rybářská" sekaná
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n6JD
17 názorů