Suroviny
Porce: xx
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 25 356 kJ / 6 060 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 117,87 g |
Tuky | 294,09 g |
Vláknina | 21,45 g |
Cholesterol | 1,73 g |
Sodík | 1,08 g |
Sůl | 2,73 g |
Sacharidy | 724,75 g |
Postup přípravy
Krok 1: Den dopředu si připravíme základ na karamelovou šlehačku. 4 polévkové lžíce upálíme na karamel (na nízkém ohni,pozvolna necháme rozpustit cukr), potom přilijeme 3 dcl mléka (pozor, všechno se nám smíchá dohromady, ale pomalu se karamel v mléce rozpustí).
Krok 2: Necháme vychladnout a do druhého dne ji necháme v lednici. Druhý den v mléce vyšleháme dvě šlehačky v prášku a máme hotovou karamelovou šlehačku.
Krok 3: Upečeme si piškot. Bílky vyšleháme na tuhý sníh,potom přidáme cukr, žloutky, kakao, trošku oleje a nakonec vmícháme mouku s práškem do pečiva. Těsto vlijeme na plech s pečícím papírem a pozvolna upečeme.
Krok 4: NÁPLŇ: Z mléka,cukru a pudinků uvaříme hustou kaši a ještě do horkého vmícháme 200g nuteli. Pořádně všechno mícháním spojíme a necháme vychladnout. Po vychladnutí do toho postupně zašleháme máslo. Pařížskou šlehačku kupuji tekutou v krabičce a jen ji pořádně vyšlehám.
Krok 5: Jakmile máme vše nachystáno,jdeme dělat hotový řez. Z piškotového těsta odstraníme papír. Na piškot naneseme 1/3 nutelového krému, uhladíme, poklademe po celé ploše bebe sušenkami, opět naneseme zbytek nutelového krému.
Krok 6: Na krém natřeme hotovou,vyšlehanou karamelovou šlehačku a nakonec na celý závěr pařížskou šlehačku a povrch posypeme nastrouhanou bílou čokoládou.
Zveřejněno 1. 11. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vynikající nutelové řezy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VnyB
Moje poznámka
Vynikající nutelové řezy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VnyB
Nejnovější recepty
Bramborové vafle
Přidáno před 16 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno 16. 5. 2025 19:25
Horký zeleninový salát
Přidáno 16. 5. 2025 16:46
Kuřecí prso, pečený květák s parmazánem. Vhodné pro diabetiky
Přidáno 16. 5. 2025 11:01
Pažitkovo-česneková omáčka se zastřeným vejcem
Přidáno 15. 5. 2025 10:13
Mrkvový dort s ořechy a smetanovým krémem
Přidáno 15. 5. 2025 08:55
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
PetuleLevandulka před 2 hodinami
Jednoduché kynuté těsto na cokoli - slané i sladké
Petranela před 2 hodinami
Povidlové šátečky bez kynutí
Hanina_ před 2 hodinami
Plněná vepřová svíčková
Pavel2001 před 3 hodinami
Kuřecí kari po belizsku
Antonausprag před 3 hodinami
Sváteční koláčky
Koffi před 4 hodinami
Bábovka s větrníkovou příchutí
pajuska1511 před 5 hodinami
Bůčková tlačenka asi jinak
Vladatlaca před 5 hodinami
Mrkvový dort s ořechy a smetanovým krémem
Napalsko před 5 hodinami
Krkovička pro vítanou návštěvu
Naja2801 před 5 hodinami
Tématické fráze:
rezy z nutely,
nutela řezy,
nutelové sušenky,
vynikajici rezy,
recepty s nutelou,
řez s nutelou,
nuttelové řezy,
pařížské božské rohlíčky,
nutelovo kávové řezy,
nutelové buchty,
nutelovo-kávové řezy,
slehackove rezy s nutelou,
nutelové moučníky,
nutelové sušenky,
nutrelové řezy,
nutelové rohlíčky,
nutela řez,
nutelovy rez,
nutelove rezy se slehackou,
bebe řezy s nutelou
Suroviny:
vejce,
cukr krystal,
mouka polohrubá,
prášek do pečiva,
olej,
kakao,
mléko,
pudink vanilkový,
nutella,
cukr krystal,
máslo,
cukr krystal,
mléko,
šlehačka v prášku,
sušenky bebe kakaové,
čokoláda bílá
Komentáře (6)