Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 203 kJ / 49 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,97 g |
Tuky | 1,92 g |
Vláknina | 3,55 g |
Cholesterol | 3 mg |
Sodík | 11 mg |
Sůl | 0,01 g |
Sacharidy | 5,38 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 11. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka krémová z květákových listů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2DNA
Moje poznámka
Polévka krémová z květákových listů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2DNA
Nejnovější recepty
Pečený hermelín v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 1 hodinou
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 7 hodinami
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 16 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 19 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 20 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno 16. 6. 2025 08:27
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečený chřest
Leren před 36 minutami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 44 minutami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 1 hodinou
Řízky z pomalého hrnce
Fitulka před 1 hodinou
Pečená drůbeží játra
Fitulka před 1 hodinou
Šneci v pudinku
Ctibor67 před 1 hodinou
Veselý kuřecí plátek
Leren před 2 hodinami
Kuřecí nudličky se žampiony
Leren před 2 hodinami
Majonézové kuřecí nudličky
Leren před 2 hodinami
Tématické fráze:
květákové listy,
listy z květáku,
listy květáku,
mrkvová nať použití,
kvetakove listy recepty,
kvetakova nat,
polévka z listů květáku,
květáková polévka z listů,
květákový list,
květák listy,
květákový krém polévka,
květákové polévky,
květákové listy recept,
polévka květákový krém,
květákový krém polévka,
jak vyuzit kvetakove listy,
listy od květáku,
polevka z kvetakoveho listi,
využití mrkvové natě,
co s listy květáku
Suroviny:
voda,
sůl,
kmín celý,
květák,
květák,
cibule,
celer,
mrkev,
petržel,
kurkuma,
květ muškátový,
koření nové koření mleté,
pepř,
máslo,
smetana
Komentáře (19)
Jinak děkuji za nápad, jak využít květákové listy!!
Před časem mi napsala v SZ jedna zdejší hvězda (ale Jana to nebyla