Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kolouščí kýta na hříbkách a víně

Hodnocení receptu je 5,0 (34×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy dlouho

dlouho

24. 11. 2012 15:56

Suroviny pro 8

8

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie17 971 kJ / 4 295 kcal
Bílkoviny434,67 g
Tuky253,70 g
Vláknina16,80 g
Cholesterol 1,05 g
Sodík 4,46 g
Sůl11,00 g
Sacharidy33,13 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Tímto zdravím do Plzně a děkuji za skvostné maso. Tak už jsem dlouho nebyla vychvalována spolustolovníky, jako dnes.

P.S. a to čajítko po sobě laskavě ukliďte, vysypte jeho obsah atd.. :-))

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

26. 11. 2012 19:10

rebeka: Vždycky když dělám srnčí ,tak ho musím nechat odležet,to masíčko je tak jemné ,že ten první den do sebe to koření nebere, až na druhý den je to boží,ale stojí za to počkat:-8:-K! Děkujeme za ty dary !

rebeka rebeka

26. 11. 2012 19:05

Veronika.Hrozna::-D:-D staniž se:-8:-D:-D:-D

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

26. 11. 2012 19:05

:-Drebeka: Jo bude .ale zítra . Já už to nakrájela a dala nazpátek do šťávy ,ať odpočívá v pokoji/v lednici/ Amen.:-D:-8;-)

rebeka rebeka

26. 11. 2012 18:58

Veronika.Hrozna: mám nesmírnou radost:yes::yes: chybí tu plno smajlíků, momentálně ten tleskající:-//:-D:-D a bude fotečka;-);-):-?

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

26. 11. 2012 18:56

rebeka:No je to upečeno/nemám pomalý hrnec/ krásně to vonnělo máslem a vínem. Po dokončení jsem trochu ochutnala a protože, se to nepeklo v pomalém hrnci nýbrž v troubě, tak to koření divočina ještě neprošlo do masa ,doporučuji určitě nechat přes noc odležet. Konzumace zítra, a určitě to bude dobrota.:-K:-D
Díky za recept.Dala jsem suchohřiby a Rulandské ! :-p Zítra bude obídek za 1 !

buryna

26. 11. 2012 14:49

Tak to je luxusní... už jsem volala manželovi, že potřebuji mladou kýtu a určitě vyzkouším. Sice mám ke zvěřině blízko, ale pořád jí neumím upravovat, takže jsem ráda, za každý recept. Tohle vypadá fakt luxusně. :-p:yes::yes:

aisha

26. 11. 2012 13:18

Luxusni zazitek..:yes::yes:

rebeka rebeka

26. 11. 2012 10:40

Veronika Hrozná: Verčo.. po poradě s fundovanou osobou, ano.. klidně může být ze srny;-):yes:

Veronika Hrozná

26. 11. 2012 10:34

rebeko: Včera padlo srnčí ,ne kolouch,myslíš ,že by to šlo i ze srny?

rebeka rebeka

25. 11. 2012 21:29

Pajaska::-D:-D jo ňok.. to je naše, coo:-?:-D:-D:-D
díky všem za zájem a hezké komentíky:-)

Pajaska Pajaska

25. 11. 2012 21:08

Máš Rebi štěstí,žes k tomu navrhla i nok !?!:-)Jinak teda bych si také šmákla a chválila tě,až do nebe.To je luxus pokrm.Nikdy jsem tak mladou srnku neochutnala,ale kdyby byla možnost,také bych neodolala.:yes::yes:

ivulinka ivulinka

25. 11. 2012 14:25

Nevím co k tak dokonalému receptu a nádherným fotkám ješte napsat..., vše už bylo napsáno v předešlých komentářích, takže ode mě bod:yes:, ...a chybí mi tu pořád jeden smajlík a sice jak smeká klobouk dolů;-)

Anna Kocikova Anna Kocikova

25. 11. 2012 12:41

Nádhera:-K:-p:yes::yes:

suslajda suslajda

25. 11. 2012 12:38

Zase jeden tvůj skvost, musí to být:-pdivočinu mám ráda musím rozhodit sítě, protože tahle mňamka stojí za vyzkoušení:yes::yes:+21

BILKOVAI BILKOVAI

25. 11. 2012 00:30

To je nádhera, masíčko se muselo jenom rozplývat:-p:-*:yes::yes::yes:

1 2 3 4 5 6

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kolouch recept kolouch recepty recepty z koloucha maso z koloucha kýta z koloucha recepty kolouch kolouch kýta recept kolouch kolouch srnčí na hříbkách kolouch na vine recept na koloucha kolouch kyta recepty kýta kolouch maso z koloucha recepty recepty na koloucha kolouch maso kýta z koloucha recepty kolouch kyta recept receptykolouch

Suroviny: kýta z koloucha, cibule, slanina, hříbky sušené, víno červené suché, máslo, olej olivový, koření divočina, vývar hovězí, jalovec, pepř černý, koření nové koření, sůl mořská

TopRecepty.cz

Kolouščí kýta na hříbkách a víně

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2DPz