Kolouščí kýta na hříbkách a víně
Suroviny pro 8
8
Nutriční hodnoty
Energie | 17 971 kJ / 4 295 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 434,67 g |
Tuky | 253,70 g |
Vláknina | 16,80 g |
Cholesterol | 1,05 g |
Sodík | 4,46 g |
Sůl | 11,00 g |
Sacharidy | 33,13 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tímto zdravím do Plzně a děkuji za skvostné maso. Tak už jsem dlouho nebyla vychvalována spolustolovníky, jako dnes.
P.S. a to čajítko po sobě laskavě ukliďte, vysypte jeho obsah atd.. :-))
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
24. 11. 2012 19:52
Bibinka: mooc hodný děkuji ti, Bibinko
24. 11. 2012 19:31
rebeka:přesto, že koloucha jsem nikdy nejedla a jen tak jíst nebudu, je vidět krásně na tom mase, že je dobroučký. Hodnej člověk, co ti ho dal, taky bych si dala Tobě dávám 15.boda
24. 11. 2012 18:26
maris: já dnes poprvé.. je to neskutečně jemné, lahodné maso.. prostě výtečné a na rozdíl od "starší" zvěřiny nemá absolutně žádný "odér".. prostě.. chce to vyzkoušet, hodně dobré to je
24. 11. 2012 17:47
rebeka: to Ti ráda věřím, já jsem koloucha nikdy ani nejedla, natož abych vařila, ale musí to být velká dobrota
24. 11. 2012 17:44
maris: děkuji i tobě, Maruško nebýt jedné Pilsnerky, v životě bych nevěděla, jak tohle skvěle chutná
neskromně říkám, že něco tak dobrého jsem dlouho nejedla
neskromně říkám, že něco tak dobrého jsem dlouho nejedla
24. 11. 2012 17:23
Rebi, to je velká krása, recept i fotky+12
Moc se Ti to povedlo a já Ti koloucha srdečně závidím
Moc se Ti to povedlo a já Ti koloucha srdečně závidím
24. 11. 2012 17:17
Já zdravím do Valmezu Tímto mohu říci, že již umíš zpracovat divočinu To bylo strachu a koukám, že ses "celkem" držela i mých instrukcí. Nádhera, jsem moc ráda, že si celá vaše rodinka smlsnula. Krásné fotky luxusního pokrmu
24. 11. 2012 17:05
Naďo, to je skvost. Opravdu si myslím, že v restauraci by to stálo majlant nehledě na to, že by to asi neměli ani u Švejka v Praze! Paráda!!
24. 11. 2012 16:49
rebeka: Minulý rok bylo srnčí a divočák ,daněk ! Tu pohovku bych měla,spíš odstěhovat já,jinak bude mrazák prázdný.
24. 11. 2012 16:35
Rebeka:.to je fakt..
24. 11. 2012 16:32
AniCiz: jáák k ničemu např. při stěhování nábytku se šikne
všem moc děkuju
všem moc děkuju
24. 11. 2012 16:31
Krásný recept a to foto
24. 11. 2012 16:29
Veronika: obtloustlý kolouch ale není už k ničemu.
Krása..Rebi..kdo umí,ten umí..
Krása..Rebi..kdo umí,ten umí..
24. 11. 2012 16:25
Veronika.Hrozna:
24. 11. 2012 16:22
Nádhera, mrazák poloprázdnej nic,jenom zajíci a bažanti ! " Obtloustlý "Koloušek" leží před televizí a pušky jsou ve skříni.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Krémová bramboračka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 4 hodinami
Krémová míchaná vajíčka
Přidáno před 4 hodinami
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 17 hodinami
Kulajda podle Radka Davida
Přidáno před 17 hodinami
Červená řepa s fenyklem - salát
Přidáno před 18 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Zapečená kuřecí prsa se žampiony a nivou
Marylka uvařila před 11 minutami
Domácí chleba z trouby
Iveta17 uvařila před 35 minutami
Hrbaté maso
Leona P. uvařila před 41 minutami
Krkovička po znojemsku
krisstus uvařila před 1 hodinou
Bulgur i jako příloha
Verounek uvařila před 1 hodinou
Blesková polévka s vaječnou jíškou
Ryngle uvařila před 3 hodinami
Domácí langoše
Ryngle uvařila před 3 hodinami
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky
Kattyy uvařila před 3 hodinami
Pečená marinovaná krůtí stehna
Dohnalova uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Začínáte pěstovat rajčata? Základní výbava vyjde zhruba na 400 Kč, potřeba jsou správné květináče, zemina i tyčky
Kopr může mít v kuchyni všestranné použití. Nemusí být nutně jen součástí kulajdy a omáčky
Jak zpracovat sklizenou zeleninu. Můžeme ji usušit, zmrazit, zavařit nebo nechat zkysat
Další recepty
Tématické fráze: kolouch recept kolouch recepty recepty z koloucha maso z koloucha kýta z koloucha recepty kolouch kolouch kýta recept kolouch kolouch srnčí na hříbkách kolouch na vine recept na koloucha kolouch kyta recepty kýta kolouch maso z koloucha recepty recepty na koloucha kolouch maso kýta z koloucha recepty kolouch kyta recept receptykolouch
Suroviny: kýta z koloucha, cibule, slanina, hříbky sušené, víno červené suché, máslo, olej olivový, koření divočina, vývar hovězí, jalovec, pepř černý, koření nové koření, sůl mořská
Kolouščí kýta na hříbkách a víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2DPz
79 názorů